ŞEHİT ATEŞİ KOCAELİ'DE DE YÜREK YAKTI

13.07.2020 - 12:21, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ŞEHİT ATEŞİ KOCAELİ'DE DE YÜREK YAKTI

Piyade Astsubay Ethem Demirci Pençe Kaplan'ı operasyonunda Irak'ta şehit oldu! Çayırovalı Ramazan Tongel "Dayioglu Ethem Demirci şehadet şerbeti içmiş şehit olmuştur. Başimiz sagolsun " sözleri ile acı haberi duyurdu.. Piyade Astsubay Ethem Demirci Irak’ta şehit oldu. Havza’nın Kocapınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı öğrenilen şehidin İstanbul'un Esenyurt ilçesinde ikamet eden ailesine acı haber verildi. Şehidin Ankara’da yaşayan eşi de acı haberi birkaç günlüğüne gittiği İzmir’de aldı. Şehit Demirci’nin naaşının ve acılı ailesinin bu gece Amasya Merzifon Havalimanı’na inecek uçakla Havza’ya getirilmesi bekleniyor. Cenaze töreni ise henüz netleşmedi. Öte yandan Şehidin bir çok akrabasınında Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde ikamet ettiği ortaya çıktı.Şehidin halasının oğlu Ramazan Töngel,Şehidin fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak,Dayımızın oğlu Ethem Demirci şehadet şerbeti içmiş şehit olmuştur. Başimiz sagolsun açıklamasında bulundu.

Piyade Astsubay Ethem Demirci Pençe Kaplan'ı operasyonunda Irak'ta şehit oldu! Çayırovalı Ramazan Tongel "Dayioglu Ethem Demirci şehadet şerbeti içmiş şehit olmuştur. Başimiz sagolsun " sözleri ile acı haberi duyurdu..

Piyade Astsubay Ethem Demirci Irak’ta şehit oldu. Havza’nın Kocapınar Mahallesi nüfusuna kayıtlı öğrenilen şehidin İstanbul'un Esenyurt ilçesinde ikamet eden ailesine acı haber verildi. Şehidin Ankara’da yaşayan eşi de acı haberi birkaç günlüğüne gittiği İzmir’de aldı. Şehit Demirci’nin naaşının ve acılı ailesinin bu gece Amasya Merzifon Havalimanı’na inecek uçakla Havza’ya getirilmesi bekleniyor. Cenaze töreni ise henüz netleşmedi.

Öte yandan Şehidin bir çok akrabasınında Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde ikamet ettiği ortaya çıktı.Şehidin halasının oğlu Ramazan Töngel,Şehidin fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak,Dayımızın oğlu Ethem Demirci şehadet şerbeti içmiş şehit olmuştur. Başimiz sagolsun açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.