SEFA SİRMEN YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

Yaşam 17.12.2020 - 22:13, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SEFA SİRMEN YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI

KOCAELİ HABERİ CHP İzmit eski belediye başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma kaldırıldı.. CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bu haberi "Akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yoğun bakım servisine kaldırılan İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımızdan, CHP Kocaeli Milletvekillerimizden Sefa Sirmen'e acil şifalar diliyorum." sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ CHP İzmit eski belediye başkanı ve Kocaeli eski milletvekili Sefa Sirmen sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma kaldırıldı..

CHP İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bu haberi "Akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin yoğun bakım servisine kaldırılan İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanlarımızdan, CHP Kocaeli Milletvekillerimizden Sefa Sirmen'e acil şifalar diliyorum." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.