BAŞKAN BULUT: 'SANTEK 2021'E SAHİP ÇIKMALIYIZ'

Ekonomi 09.12.2021 - 15:11, Güncelleme: 09.12.2021 - 15:11
 

BAŞKAN BULUT: 'SANTEK 2021'E SAHİP ÇIKMALIYIZ'

KOCAELİ HABERİ
KOTO Başkanı Necmi Bulut, pandemiyle birlikte stratejik önemi daha da artan SANTEK 2021 Dijital Fuarı’nın 10 Aralık 2021 Cuma gününe kadar açık olduğunu vurgulayarak, SANTEK 2021’e sahip çıkmaya davet etti Kocaeli Sanayi Odası’nın, Kocaeli Ticaret Odası, Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası ve İMEAK Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle hayata geçirdiği SANTEK 2021, dijital olarak kapılarını açtı. Ziyaretçilerin, https://santek.globalpiyasa.com/tr bağlantısından ulaşabilecekleri fuarda, makine/otomasyon, makine/endüstriyel cihazlar, kalıp sanayii, otomotiv- otomotiv tedarikçileri, yan sanayi alanlarında 200’e yakın firma dijital stand açtı. PANDEMİYLE BİRLİKTE ÖNEMİ DAHA DA ARTTI Firma yetkililerin gün boyu talep ve önerilere yanıt verdiği SANTEK 2021 Dijital fuarı ile eş zamanlı olarak “Match4Industry” ikili iş görüşmesi etkinliği de düzenleniyor. KOTO Başkanı Necmi Bulut, SANTEK 2021’in, pandeminin etkisinin devam ettiği şu günlerde öneminin daha da arttığına vurgu yaparak, firmaları ve ziyaretçileri fuara sahip çıkmaya davet etti. Başkan Bulut açıklamasında, “2013 yılından bu yana güçlü işbirlikleri ile düzenlediğimiz SANTEK 2021 bu yıl kapılarını dijital olarak açtı. SANTEK 2021’E ZİYARETLERİNİZİ ÖNEMSİYORUZ Pandeminin etkilerinin halen yoğun olarak sürdüğü şu dönemde, e-ticaret ve e-işbirliği yapabilme kabiliyetlerimizi geliştirmek oldukça önem arz ediyor. Bu yönleriyle düşünüldüğünde SANTEK dijital artık daha stratejik bir fırsattır. Ev ve işyeri ortamında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirebiliyor, ürün tanıtımları alabiliyor, staj ve iş başvurusu yapabiliyorsunuz. 10 Aralık 2021 Cuma gününe kadar açık olacak olan fuarımızda, Match4Industry ikili iş görüşmeleri 1 yıl boyunca sürecektir. İlimizin sanayi ve teknoloji alanındaki gücünü tüm dünyaya gösteren SANTEK 2021 Fuarı’na ziyaretlerinizi önemsiyoruz” dedi.
KOCAELİ HABERİ

KOTO Başkanı Necmi Bulut, pandemiyle birlikte stratejik önemi daha da artan SANTEK 2021 Dijital Fuarı’nın 10 Aralık 2021 Cuma gününe kadar açık olduğunu vurgulayarak, SANTEK 2021’e sahip çıkmaya davet etti

Kocaeli Sanayi Odası’nın, Kocaeli Ticaret Odası, Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası ve İMEAK Deniz Ticaret Odası işbirliğiyle hayata geçirdiği SANTEK 2021, dijital olarak kapılarını açtı. Ziyaretçilerin, https://santek.globalpiyasa.com/tr bağlantısından ulaşabilecekleri fuarda, makine/otomasyon, makine/endüstriyel cihazlar, kalıp sanayii, otomotiv- otomotiv tedarikçileri, yan sanayi alanlarında 200’e yakın firma dijital stand açtı.

PANDEMİYLE BİRLİKTE ÖNEMİ DAHA DA ARTTI

Firma yetkililerin gün boyu talep ve önerilere yanıt verdiği SANTEK 2021 Dijital fuarı ile eş zamanlı olarak “Match4Industry” ikili iş görüşmesi etkinliği de düzenleniyor. KOTO Başkanı Necmi Bulut, SANTEK 2021’in, pandeminin etkisinin devam ettiği şu günlerde öneminin daha da arttığına vurgu yaparak, firmaları ve ziyaretçileri fuara sahip çıkmaya davet etti. Başkan Bulut açıklamasında, “2013 yılından bu yana güçlü işbirlikleri ile düzenlediğimiz SANTEK 2021 bu yıl kapılarını dijital olarak açtı.

SANTEK 2021’E ZİYARETLERİNİZİ ÖNEMSİYORUZ

Pandeminin etkilerinin halen yoğun olarak sürdüğü şu dönemde, e-ticaret ve e-işbirliği yapabilme kabiliyetlerimizi geliştirmek oldukça önem arz ediyor. Bu yönleriyle düşünüldüğünde SANTEK dijital artık daha stratejik bir fırsattır. Ev ve işyeri ortamında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirebiliyor, ürün tanıtımları alabiliyor, staj ve iş başvurusu yapabiliyorsunuz. 10 Aralık 2021 Cuma gününe kadar açık olacak olan fuarımızda, Match4Industry ikili iş görüşmeleri 1 yıl boyunca sürecektir. İlimizin sanayi ve teknoloji alanındaki gücünü tüm dünyaya gösteren SANTEK 2021 Fuarı’na ziyaretlerinizi önemsiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.