SEDAT ÇELİK NEYİ İMZALADI?

Siyaset 26.07.2020 - 07:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SEDAT ÇELİK NEYİ İMZALADI?

 KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı 15 Temmuz Milli Irade Gebze Kent Meydanı'da kurmuş olduğu üye standında partiye üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor... Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildikten sonra Belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen  Sedat Çelik dün üye standını ziyaret etti.. Ak Parti Gebze İkçe Gençlik kolu yöneticisi Recep Çetintaş, o ziyaret anını sosyal medyadan Sedat Çelik'in bir forma imza attığı fotoğraf karesi iel paylaşırken, takipçiler ise zaten Ak Parti üyesi olan Sedat Çelik'in neye imza attığını merak etti..  Haberimize sosyal medya üzerinden yorum yapan Tuncay Akgün ve Savaş Kılıç  "Yeni Genç Kardeşimizi Partimize Üye Yaptı Başkanımız Recep Çetintaş. Baskanımız; genç bir kardeşimizin partimize kazandırıldığı anda orda oldugu ıcın; üyelik formunu doldurdu." açıklamasında bulundular.. Recep Çetintaş'da "Üye standında ne yapılabilir imzalama değil üye formu dolduruyor" açıklamsını yaptı

 KH/CENGİZYUCAK Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı 15 Temmuz Milli Irade Gebze Kent Meydanı'da kurmuş olduğu üye standında partiye üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor...

Ak Parti Gebze Belediye Meclis üyesi seçildikten sonra Belediye başkan yardımcılığı görevine getirilen  Sedat Çelik dün üye standını ziyaret etti..

Ak Parti Gebze İkçe Gençlik kolu yöneticisi Recep Çetintaş, o ziyaret anını sosyal medyadan Sedat Çelik'in bir forma imza attığı fotoğraf karesi iel paylaşırken, takipçiler ise zaten Ak Parti üyesi olan Sedat Çelik'in neye imza attığını merak etti.. 

Haberimize sosyal medya üzerinden yorum yapan Tuncay Akgün ve Savaş Kılıç  "Yeni Genç Kardeşimizi Partimize Üye Yaptı Başkanımız Recep Çetintaş. Baskanımız; genç bir kardeşimizin partimize kazandırıldığı anda orda oldugu ıcın; üyelik formunu doldurdu." açıklamasında bulundular..

Recep Çetintaş'da "Üye standında ne yapılabilir imzalama değil üye formu dolduruyor" açıklamsını yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.