ŞAKİR ŞÜKRÜ ERDÖL ŞEHİT ARKADAŞI NUMAN DEDE'NİN YANINA GİTTİ

Yaşam 16.01.2021 - 04:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ŞAKİR ŞÜKRÜ ERDÖL ŞEHİT ARKADAŞI NUMAN DEDE'NİN YANINA GİTTİ

KOCAELİ HABERİ  Gebze Bölgesinin tanına ve sevilen ismi, Çayırova İYİ Parti İlçe Başkan yardımcısı Şakir Şükrü Erdöl Covid-19 nedeni ile tedavi altında bulunduğu hastanede dün saat 13.00 sıralarında vefat etti.. Bu acı haber ailesi, arkadaşları, sevenleri, dostları arasında ve bölgede büyük bir üzüntü oluştururken sosyal medya sayfaları Şakir Şükrü Erdöl fotoğrafları ve onun için yayınlanan başsağlığı mesajları ile doldu.. Şakir Şükrü Erdöl için yayınlan en yürek yakan fotoğraf ise SP Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şaban Atalı'dan geldi. Şaban Atalı kendisinin, yeğeni Şakir Şükrü Erdöl'ün ve 5.12.1989 tarihinde PKK ile mücadelede Silopi'de Cudi dağlarında bir operasyonda, teröristlerle girilen bir çatışmada vurularak şehit olan Gebze'nin ilk şehidi komando er Numan Dede'nin birlikte çektirmiş olduğu bir fotoğraf karesini "Ne Denir Bilmiyorum Ancak; اِBiz Allah´a aitiz ve sonunda O´na döneceğiz.". Cenab-u Allah(CC)'hu Yeğenim Şakir Şükrü Erdöl'e gani gani rahmet eylesin ve Efendimiz(SAV)'e komşu eylesin İnşa-Allah'hu Rahman. Yeğenim Şakir Şükrü Erdöl 16.01.2021 Cumartesi günü Gebze Merkez Mezarlıkda defnedilecektir. Yarabbi biz ondan razıydık sende razı ve hoşnut olduğun kulların arasına ilhak eyle" mesajı ile paylaştı.. Yürek burkan bu fotoğraf karesi ise "Şakir Şükrü Erdöll çok sevdiği şehit arkadaşı Numan Ded'nin yanına gitti" dedirtti..  Şakir Şükrü Erdöl'e Allahtan rahmet ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz

KOCAELİ HABERİ  Gebze Bölgesinin tanına ve sevilen ismi, Çayırova İYİ Parti İlçe Başkan yardımcısı Şakir Şükrü Erdöl Covid-19 nedeni ile tedavi altında bulunduğu hastanede dün saat 13.00 sıralarında vefat etti..

Bu acı haber ailesi, arkadaşları, sevenleri, dostları arasında ve bölgede büyük bir üzüntü oluştururken sosyal medya sayfaları Şakir Şükrü Erdöl fotoğrafları ve onun için yayınlanan başsağlığı mesajları ile doldu..

Şakir Şükrü Erdöl için yayınlan en yürek yakan fotoğraf ise SP Gebze İlçe Başkan yardımcısı Şaban Atalı'dan geldi. Şaban Atalı kendisinin, yeğeni Şakir Şükrü Erdöl'ün ve 5.12.1989 tarihinde PKK ile mücadelede Silopi'de Cudi dağlarında bir operasyonda, teröristlerle girilen bir çatışmada vurularak şehit olan Gebze'nin ilk şehidi komando er Numan Dede'nin birlikte çektirmiş olduğu bir fotoğraf karesini "Ne Denir Bilmiyorum Ancak; اِBiz Allah´a aitiz ve sonunda O´na döneceğiz.". Cenab-u Allah(CC)'hu Yeğenim Şakir Şükrü Erdöl'e gani gani rahmet eylesin ve Efendimiz(SAV)'e komşu eylesin İnşa-Allah'hu Rahman. Yeğenim Şakir Şükrü Erdöl 16.01.2021 Cumartesi günü Gebze Merkez Mezarlıkda defnedilecektir. Yarabbi biz ondan razıydık sende razı ve hoşnut olduğun kulların arasına ilhak eyle" mesajı ile paylaştı..

Yürek burkan bu fotoğraf karesi ise "Şakir Şükrü Erdöll çok sevdiği şehit arkadaşı Numan Ded'nin yanına gitti" dedirtti.. 

Şakir Şükrü Erdöl'e Allahtan rahmet ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.