SAKARYA BÜYÜKŞEHİR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

Yaşam 22.11.2020 - 16:46, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HAYATINI KAYBETTİ

KOCAELİ HABERİ Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Aziz Duran koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi..  Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, bir süre önce yakalandığı corona virüsü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.. Aziz Duran’ın Adapazarı’ndaki Emirdağ Aile Kabristanlığı’nda defnedileceği öğrenildi. Aziz Duran'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz

KOCAELİ HABERİ Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin eski başkanı Aziz Duran koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, bir süre önce yakalandığı corona virüsü nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi..

Aziz Duran’ın Adapazarı’ndaki Emirdağ Aile Kabristanlığı’nda defnedileceği öğrenildi. Aziz Duran'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.