VALİ YAVUZ DUYURDU; ''O SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI'' (video haber)

Asayiş 18.01.2022 - 13:44, Güncelleme: 18.01.2022 - 17:01
 

VALİ YAVUZ DUYURDU; ''O SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI'' (video haber)

KOCAELİ HABERİ
Bugün İzmit'te yaşanan korkunç olayda bir hızlı bir şekilde araç kullanan bir sürücü önüne çıkan köpeği ezdikten sonra hız kesmeden yoluma devam etti. Zeynep Akcan isimli bir vatandaş o anların görüntüsünü sosyal medyadan "KOCAELİ/İZMİT/TÜYSÜZLER MAH. DEFNE SOKAK GÖRÜNTÜDE BİLEREK KÖPEĞİN ÜSTÜNE SÜRÜP EZİP GEÇEN BU ŞAHSIN İVEDİ YAKALANIP CEZALANDIRILMASI VE AÇIKLAMA BEKLEMEKTEYİZ! #SOKAKHAYVANLARISAHİPSİZDEĞİL" sözleri ile paylaştı.. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bir müddet sonra twitter sayfasından bu görüntüyü paylaşarak "Görüntülerde yer alan ve bu acımasız eylemi gerçekleştiren kişi emniyet birimlerimiz tarafından tespit edilmiş ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır." açıklamasında bulundu.. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden  "Emniyet Müdürlüğümüzce 14.01.2022 günü İlimiz İzmit İlçesinde meydana gelen Araç ile Sokak Köpeğine Çarpma olayını gerçekleştiren A.K. isimli şüpheli 17.01.2022 günü yapılan operasyon ile yakalanmıştır.  Şüpheli şahsa 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefetten adli işlem yapılmıştır." bilgisi paylaşıldı..  
KOCAELİ HABERİ

Bugün İzmit'te yaşanan korkunç olayda bir hızlı bir şekilde araç kullanan bir sürücü önüne çıkan köpeği ezdikten sonra hız kesmeden yoluma devam etti.

Zeynep Akcan isimli bir vatandaş o anların görüntüsünü sosyal medyadan "KOCAELİ/İZMİT/TÜYSÜZLER MAH. DEFNE SOKAK GÖRÜNTÜDE BİLEREK KÖPEĞİN ÜSTÜNE SÜRÜP EZİP GEÇEN BU ŞAHSIN İVEDİ YAKALANIP CEZALANDIRILMASI VE AÇIKLAMA BEKLEMEKTEYİZ! #SOKAKHAYVANLARISAHİPSİZDEĞİL" sözleri ile paylaştı..

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz bir müddet sonra twitter sayfasından bu görüntüyü paylaşarak "Görüntülerde yer alan ve bu acımasız eylemi gerçekleştiren kişi emniyet birimlerimiz tarafından tespit edilmiş ve Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır." açıklamasında bulundu..

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden  "Emniyet Müdürlüğümüzce 14.01.2022 günü İlimiz İzmit İlçesinde meydana gelen Araç ile Sokak Köpeğine Çarpma olayını gerçekleştiren A.K. isimli şüpheli 17.01.2022 günü yapılan operasyon ile yakalanmıştır.  Şüpheli şahsa 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefetten adli işlem yapılmıştır." bilgisi paylaşıldı..

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.