SABAHA KARŞI İKİ DEPREM

18.09.2020 - 03:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SABAHA KARŞI İKİ DEPREM

Bu gece sabaha karşı önce Muş'un Korkut ilçesinde 4,2 büyüklüğünde ve ardından Malatya'da 4,1 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi.. AFAD- Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının  internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bu gece sabaha karşı saat 03.15'de Muş'un Korkut ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 13 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.   Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Saat 03.47'de meydana gelen deprem, yerin 15 kilometre altında gerçekleşti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.47'de Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 15 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Bu gece sabaha karşı önce Muş'un Korkut ilçesinde 4,2 büyüklüğünde ve ardından Malatya'da 4,1 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha meydana geldi..

AFAD- Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının  internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bu gece sabaha karşı saat 03.15'de Muş'un Korkut ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 13 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.
 

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Saat 03.47'de meydana gelen deprem, yerin 15 kilometre altında gerçekleşti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 03.47'de Malatya'nın Hekimhan ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin 15 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.