SABAH’TAN O PATRONLARA SESLENDİ

16.09.2020 - 08:05, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SABAH’TAN O PATRONLARA SESLENDİ

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör köşe yazısında "Pandemi sürecince devlet desteğini ceplerine atıp, kazançlarını şirketlerine ve çalışanlarına kullanmak yerine, yurtdışına aktarmaya çalışanları isim isim bildiğim için rahatlıkla söyleyebilirim" dedi ve ekledi "Hepimiz biliyoruz ki, Türkiye'de patronlar zengindir fakat şirketleri fakirdir! O yüzden pamuk eller biraz da cebe girsin." .. İŞTE O YAZIDAN BİR BÖLÜM; Bana sorarsanız, bundan sonra, herkes kendisine düşen payı üstlenmelidir. Pandemi sürecince devlet desteğini ceplerine atıp, kazançlarını şirketlerine ve çalışanlarına kullanmak yerine, yurtdışına aktarmaya çalışanları isim isim bildiğim için rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Artık, paraya ihtiyacı olan 'banka ucuz kaynak versin' demek yerine biraz özkaynağından çıkarmalıdır. Küçülebilen masraflarını azaltmalıdır. Toparlanan sektörler sırtını kamuya yaslamayı bırakmalıdır. Hepimiz biliyoruz ki, Türkiye'de patronlar zengindir fakat şirketleri fakirdir! O yüzden pamuk eller biraz da cebe girsin. Yazının tamamı için tıklayınız

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör köşe yazısında "Pandemi sürecince devlet desteğini ceplerine atıp, kazançlarını şirketlerine ve çalışanlarına kullanmak yerine, yurtdışına aktarmaya çalışanları isim isim bildiğim için rahatlıkla söyleyebilirim" dedi ve ekledi "Hepimiz biliyoruz ki, Türkiye'de patronlar zengindir fakat şirketleri fakirdir! O yüzden pamuk eller biraz da cebe girsin." ..

İŞTE O YAZIDAN BİR BÖLÜM;

Bana sorarsanız, bundan sonra, herkes kendisine düşen payı üstlenmelidir. Pandemi sürecince devlet desteğini ceplerine atıp, kazançlarını şirketlerine ve çalışanlarına kullanmak yerine, yurtdışına aktarmaya çalışanları isim isim bildiğim için rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Artık, paraya ihtiyacı olan 'banka ucuz kaynak versin' demek yerine biraz özkaynağından çıkarmalıdır. Küçülebilen masraflarını azaltmalıdır. Toparlanan sektörler sırtını kamuya yaslamayı bırakmalıdır.

Hepimiz biliyoruz ki, Türkiye'de patronlar zengindir fakat şirketleri fakirdir!

O yüzden pamuk eller biraz da cebe girsin.

Yazının tamamı için tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.