BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN MAKAMINDA SAZLI SÖZLÜ SOHBET

İlçeler 12.11.2021 - 20:09, Güncelleme: 12.11.2021 - 20:09
 

BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN MAKAMINDA SAZLI SÖZLÜ SOHBET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti eski milletvekili ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva bugün geldiği Çayırova'da, Çayırova Beyaz Derneği Başkanı Furkan Eşitti ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi ziyaret etti.. Başkanın odasında gerçekleştirilen sazluı sözlü sohbetten dolayı çok mutlu olan Bünyamin Çiftçi o keyifli anları sosyal medyadan "Hoş sohbeti, sazı ve sözüyle neşemize neşe katan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti eski milletvekili ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva bugün geldiği Çayırova'da, Çayırova Beyaz Derneği Başkanı Furkan Eşitti ile birlikte Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'yi ziyaret etti..

Başkanın odasında gerçekleştirilen sazluı sözlü sohbetten dolayı çok mutlu olan Bünyamin Çiftçi o keyifli anları sosyal medyadan "Hoş sohbeti, sazı ve sözüyle neşemize neşe katan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum." sözleri ile paylaştı..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.