ERSAN ŞEN BU KONUŞMAYLA MUHALEFETE TAŞ ÇIKARTTI

Güncel 11.12.2021 - 04:51, Güncelleme: 11.12.2021 - 04:51
 

ERSAN ŞEN BU KONUŞMAYLA MUHALEFETE TAŞ ÇIKARTTI

kocaelihaberi
Habertürk’te Hülya Hökenek’in sunumuyla ekrana gelen Enine Boyuna programına Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci Cem Küçük konuk oldu. Ekonomik krizinde konuşulduğu programında Ersan Şen ile Cem Küçük arasında sinirler gerildi, tartışma büyüyünce o anlar sosyal medyada geniş yer buldu.. Siyaset dahil olmak üzere birçok meselenin ele alındığı canlı yayında konu ekonomiye gelince, Cem Küçük ile Ersan Şen arasında yaşanan diyaloglar tartışmayı beraberinde getirdi.. Küçük'ün programda verdiği örneklere sinirlenen Şen, "Çin'den geliyor Cem Küçük o Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşamıyor. O kendi algılarıyla sizlere birtakım hikayeler anlatıyor. Senin söylediğin Nasreddin Hoca'nın fıkrası, geç onları sen ancak kendini kandırırsın" dedi. Küçük'ün araya girmesine müsaade etmeyen Şen bir müddetten sonra bağırarak, "Vatandaş, Almanya'da yaşamıyor, Türkiye'nin marketlerinde yaşıyor. Sen Türkiye Cumhurtiyeti'nin vatandaşısının ne anlatıyorsun bana. Sen kimi kandırıp, hangi, zenginden bahsediyorsun. Ben sana seksen dört milyondan bahsediyorum seksen dört milyon zengin mi" diye bağırdı. İŞTE O GERGİN ANLAR
kocaelihaberi

Habertürk’te Hülya Hökenek’in sunumuyla ekrana gelen Enine Boyuna programına Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci Cem Küçük konuk oldu. Ekonomik krizinde konuşulduğu programında Ersan Şen ile Cem Küçük arasında sinirler gerildi, tartışma büyüyünce o anlar sosyal medyada geniş yer buldu..

Siyaset dahil olmak üzere birçok meselenin ele alındığı canlı yayında konu ekonomiye gelince, Cem Küçük ile Ersan Şen arasında yaşanan diyaloglar tartışmayı beraberinde getirdi..

Küçük'ün programda verdiği örneklere sinirlenen Şen, "Çin'den geliyor Cem Küçük o Türkiye Cumhuriyeti topraklarında yaşamıyor. O kendi algılarıyla sizlere birtakım hikayeler anlatıyor. Senin söylediğin Nasreddin Hoca'nın fıkrası, geç onları sen ancak kendini kandırırsın" dedi.

Küçük'ün araya girmesine müsaade etmeyen Şen bir müddetten sonra bağırarak, "Vatandaş, Almanya'da yaşamıyor, Türkiye'nin marketlerinde yaşıyor. Sen Türkiye Cumhurtiyeti'nin vatandaşısının ne anlatıyorsun bana. Sen kimi kandırıp, hangi, zenginden bahsediyorsun. Ben sana seksen dört milyondan bahsediyorum seksen dört milyon zengin mi" diye bağırdı.
İŞTE O GERGİN ANLAR

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.