İŞTE BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN MESAJI

Güncel 17.10.2021 - 04:23, Güncelleme: 17.10.2021 - 04:23
 

İŞTE BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'ÜN MESAJI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mevlid Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında. “Hz. Resulullah’ın doğumu, insanlığı şereflendirişi, Peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır” diyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Biz Müslümanlara düşen görev; O’nu bir model şahsiyet olarak anlayıp, güzel ahlakını yaşayarak insanlığın dikkatine sunmaktır. Aile hayatımızda, insani ilişkilerimizde, toplumsal ilişkilerimizde hep O’nun ahlakını ve uygulamalarını örnek almaktır. Mübarek Mevlid kandilini bu duygu ve düşüncelerle idrak ederken, hemşerilerimin, milletimizin ve İslam Alemi’nin bu mübarek gecesini kutluyor, Mevlid kandilinin İslam alemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mevlid Kandili nedeniyle yayımladığı mesajında. “Hz. Resulullah’ın doğumu, insanlığı şereflendirişi, Peygamber olarak seçilişi, tüm insanlık için bir dönüm noktasıdır” diyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Biz Müslümanlara düşen görev; O’nu bir model şahsiyet olarak anlayıp, güzel ahlakını yaşayarak insanlığın dikkatine sunmaktır. Aile hayatımızda, insani ilişkilerimizde, toplumsal ilişkilerimizde hep O’nun ahlakını ve uygulamalarını örnek almaktır. Mübarek Mevlid kandilini bu duygu ve düşüncelerle idrak ederken, hemşerilerimin, milletimizin ve İslam Alemi’nin bu mübarek gecesini kutluyor, Mevlid kandilinin İslam alemine ve tüm insanlığa sevgi, barış, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” ifadelerine yer verdi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.