SAADET DARICA'DAN BELEDİYE BAŞKANI BIYIK'A TEPKİ

Siyaset 25.01.2021 - 01:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

SAADET DARICA'DAN BELEDİYE BAŞKANI BIYIK'A TEPKİ

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek, “Çalışanlara aba altından sopa göstermeyin” dedi.. Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gerek basın gönderdiği fgerekse de sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın belediye çalışanları tehdit ettiğini ifade etti.. SP’li Çetinkaya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Darıca Belediye başkanı sayın Muzaffer Bıyık bey bir canlı yayın programında çalışanların ücretlerinin belirlenmesi konusu sorulması üzerine vermiş olduğu cevap tam manası ile çalışanlara aba altından sopa göstermektir. Ne demek talep ettiğiniz ücreti vermem için 200 kişiyi işten çıkarmam lazım gibi bir yaklaşım böyle bir kriter mi olur? Bu hakkınızı aramayın direnmeyin itiraz etmeyin yoksa kapının önüne bırakılırsınız demektir. Çalışanların maaşlarını belirlerken mi tasarruf aklınıza geliyor. Sayın başkan ince hesaplarımızı çalışanların ücretlerini belirlerken değil. Misafir ağırlama giderleri reklâm giderleri ihalelerde yatırım kararlarınızda yapın. Emektar kardeşlerimizi ölümü gösterip hastalığa razı etmeye çalışmayın. Mesele personel fazlası ise onu da açıkça söyleyin elbet o mesele içinde bir çift sözümüz olur”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek, “Çalışanlara aba altından sopa göstermeyin” dedi..

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gerek basın gönderdiği fgerekse de sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın belediye çalışanları tehdit ettiğini ifade etti..

SP’li Çetinkaya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Darıca Belediye başkanı sayın Muzaffer Bıyık bey bir canlı yayın programında çalışanların ücretlerinin belirlenmesi konusu sorulması üzerine vermiş olduğu cevap tam manası ile çalışanlara aba altından sopa göstermektir. Ne demek talep ettiğiniz ücreti vermem için 200 kişiyi işten çıkarmam lazım gibi bir yaklaşım böyle bir kriter mi olur?
Bu hakkınızı aramayın direnmeyin itiraz etmeyin yoksa kapının önüne bırakılırsınız demektir. Çalışanların maaşlarını belirlerken mi tasarruf aklınıza geliyor. Sayın başkan ince hesaplarımızı çalışanların ücretlerini belirlerken değil. Misafir ağırlama giderleri reklâm giderleri ihalelerde yatırım kararlarınızda yapın. Emektar kardeşlerimizi ölümü gösterip hastalığa razı etmeye çalışmayın. Mesele personel fazlası ise onu da açıkça söyleyin elbet o mesele içinde bir çift sözümüz olur”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.