RUSYA'DAN TÜRKİYE'YE FLAŞ TEKLİF!

18.07.2019 - 14:48, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RUSYA'DAN TÜRKİYE'YE FLAŞ TEKLİF!

Rusya: Türkiye isterse Su-35 savaş uçaklarının teslimatı hakkında konuşmaya hazırız Rusya Devlet Şirketi Rostec'in Başkanı  genel direktörü Sergey Çemezov, "Eğer Türk meslektaşlarımız isterse Su-35 savaş uçaklarının teslimatı hakkında görüşmeye hazırız" dedi. Çemezov'un açıklamasının dün ABD'nin Türkiye'yi F-35 programından resmi olarak çıkarmasının hemen ardından gelmesi dikkat çekti. Rostec CEO'su daha önce Ankara'nın F-35 programından çıkması durumunda kendilerine Türkiye'ye Su-57 satabileceklerini belirtmişti. Sukhoi Dizayn Bürosu tarafından geliştirilen Su-35'ler ağırlıklı olarak Rusya ordusu tarafından kullanılıyor. Çin ve Endonezya da uçaklardan sipariş etti. 

Rusya: Türkiye isterse Su-35 savaş uçaklarının teslimatı hakkında konuşmaya hazırız
Rusya Devlet Şirketi Rostec'in Başkanı  genel direktörü Sergey Çemezov, "Eğer Türk meslektaşlarımız isterse Su-35 savaş uçaklarının teslimatı hakkında görüşmeye hazırız" dedi.
Çemezov'un açıklamasının dün ABD'nin Türkiye'yi F-35 programından resmi olarak çıkarmasının hemen ardından gelmesi dikkat çekti. Rostec CEO'su daha önce Ankara'nın F-35 programından çıkması durumunda kendilerine Türkiye'ye Su-57 satabileceklerini belirtmişti.
Sukhoi Dizayn Bürosu tarafından geliştirilen Su-35'ler ağırlıklı olarak Rusya ordusu tarafından kullanılıyor. Çin ve Endonezya da uçaklardan sipariş etti. 
Rusya: Türkiye isterse Su-35 savaş uçaklarının teslimatı hakkında konuşmaya hazırız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.