Rıdvan Dilmen Başkan Ali Koç'a çok fena yüklendi

13.12.2020 - 04:59, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Rıdvan Dilmen Başkan Ali Koç'a çok fena yüklendi

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından Kulüp Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli takımın yönetimine yüklendi. Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a: Tarihe geçtin işte, övün Dilmen, "Fenerbahçe evinde ilk kez üst üste 3 yenilgi aldı. Maşallah, tarihe geçtik. Fenerbahçe'de üst üste içeride 4 mağlubiyet kimse görmedi, yeni nesil hiç görmedi" derken, Başkan Ali Koç'a yönelik de "25 kişiyi gönderemeyeceğin için antrenörü mü gönderirsin yoksa oyuncularla ilgili bir yaptırım mı yaparsın bilemem. Ama tarihe geçtin işte, övün" ifadesini kullandı. NTV'de karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un performansını eleştirirken, "17 yaşında, 20 yaşında oyuncuyu Alanya'da ben de yönetirim. Büyük takım hocası olmakla, Alanya'da hoca olmak arasında fark vardır" şeklinde konuştu. Dilmen, "Sayın Ali Koç'a, sayın Emre Belözoğlu'na ve oyunculara mektup: Burası Fenerbahçe Spor Kulübü. Riskin olabileceği ama kumarın olmayacağı bir kulüp" açıklamasında bulundu.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olduğu mücadelenin ardından Kulüp Başkanı Ali Koç ve sarı-lacivertli takımın yönetimine yüklendi.

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a: Tarihe geçtin işte, övün

Dilmen, "Fenerbahçe evinde ilk kez üst üste 3 yenilgi aldı. Maşallah, tarihe geçtik. Fenerbahçe'de üst üste içeride 4 mağlubiyet kimse görmedi, yeni nesil hiç görmedi" derken, Başkan Ali Koç'a yönelik de "25 kişiyi gönderemeyeceğin için antrenörü mü gönderirsin yoksa oyuncularla ilgili bir yaptırım mı yaparsın bilemem. Ama tarihe geçtin işte, övün" ifadesini kullandı.

NTV'de karşılaşmaya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Dilmen, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un performansını eleştirirken, "17 yaşında, 20 yaşında oyuncuyu Alanya'da ben de yönetirim. Büyük takım hocası olmakla, Alanya'da hoca olmak arasında fark vardır" şeklinde konuştu. Dilmen, "Sayın Ali Koç'a, sayın Emre Belözoğlu'na ve oyunculara mektup: Burası Fenerbahçe Spor Kulübü. Riskin olabileceği ama kumarın olmayacağı bir kulüp" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.