DOLARDAKİ DÜŞÜŞ AK PARTİ ÇAYIROVA'DA DA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Siyaset 22.12.2021 - 23:02, Güncelleme: 22.12.2021 - 23:02
 

DOLARDAKİ DÜŞÜŞ AK PARTİ ÇAYIROVA'DA DA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

KOCAELİ HABERİ
Dolardaki yüksek artışın market, kasap ve fırın fiyatlarına zam olarak yansıması ile vatandaşlardan gelen tepkiler karşısında zor günler geçiren iktidar partisinin il ve ilçe başkanları ve yöneticileri, Cumhurbaşkanı Erdoğna'ın yürürlüğe soktuğu "kur garantilsi mevduat hesabı" ile gerileyen dolar karşısında rahat bir nefes aldılar.. Dolardaki bu fiyat düşüşü partililer tarafından sosyal medyada "Dolar Bükücü Reis" övgüsü ile coşku içinde karşılanırken, bu olumlu hava Ak Parti İlçe Toplantılarına da yansıdı..  Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay bu akşamki parti gençlik kolu birimi ile yaptığı  o neşeli toplantıyı sosyal medyadan "Gençlerimiz İle Beraberiz. Gelecegimizin gençleri, Kararlı ve İstikrarlı. Gençlik Kolları Başkanımız Murat Güveren ve Yönetimi kardeşlerim ile bir araya gelerek sohbet de bulunduk. Durmak Yok Yola Devam" mesajı ile yayınladı..
KOCAELİ HABERİ

Dolardaki yüksek artışın market, kasap ve fırın fiyatlarına zam olarak yansıması ile vatandaşlardan gelen tepkiler karşısında zor günler geçiren iktidar partisinin il ve ilçe başkanları ve yöneticileri, Cumhurbaşkanı Erdoğna'ın yürürlüğe soktuğu "kur garantilsi mevduat hesabı" ile gerileyen dolar karşısında rahat bir nefes aldılar..

Dolardaki bu fiyat düşüşü partililer tarafından sosyal medyada "Dolar Bükücü Reis" övgüsü ile coşku içinde karşılanırken, bu olumlu hava Ak Parti İlçe Toplantılarına da yansıdı.. 

Ak Parti Çayırova ilçe başkanı Servet Günay bu akşamki parti gençlik kolu birimi ile yaptığı  o neşeli toplantıyı sosyal medyadan "Gençlerimiz İle Beraberiz. Gelecegimizin gençleri, Kararlı ve İstikrarlı. Gençlik Kolları Başkanımız Murat Güveren ve Yönetimi kardeşlerim ile bir araya gelerek sohbet de bulunduk. Durmak Yok Yola Devam" mesajı ile yayınladı..

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'Tİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI EP BİRLİKTE YEN AAT' görseli olabilir

Bir 15 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, iç mekan ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTİ ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANLIĞI HEP BİRLİKTE YENİ etin TekLinan' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.