RECEP KAYA NASIL İLÇE BAŞKAN ADAYI OLDU?

Siyaset 16.09.2020 - 11:06, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

RECEP KAYA NASIL İLÇE BAŞKAN ADAYI OLDU?

KOCAELİ HABERİ-CENGİZYUCAK Recep Kaya'nın Ak Parti Gebze İlçe Başkan adayı olması özellikle Milli Görüş camiasında büyük bir memnuniyet oluşturdu.. Bu sabah beni arayan Mili Görüş'ün tanınır ve hatırı sayılır bir kişisi "Cengiz bey Recep Kaya nasıl ilçe başkan adayı oldu" diye sordu gülerekten.. Ben de ona "bu sefer kartlarını iyi gizledi" dedim gülümseyerekten.. -'Nasıl yani' dedi..  Anlattım; "Ak Parti Gebze İlçe Teşlilatının 2017 kongresinde tam ilçe başkan adayı gösterilecekken, maçın 90+1 dakikasında İrfan Ayar lehine verilen bir penaltı kararı ile İlçe Başkanlığını İrfan Ayar'a kaptıran Recep Kaya, 20 Eylül 2020 kongresine giderken oyunun son saniyesine kadar kartlarını gizleyerek oynadı ve ne kimsenin penaltı çalmasına ne de attığı golün "VAR" da iptal edilmesine fırsata vermeyerek İlçe Başkan adayı oldu.." Anlayan anladı.. Okuyanlar da anladı.. Geldik bugüne; Bugün Saat:17.00’de Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı binasında İlçe Teşkilatı 6.Olağan Kongre adayının yani Recep Kaya'nın tanıtım basın toplantısı yapılacak... Ve dünün Ankara yorgunu Recep Kaya bu sabahın erken saatinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir ziyaret gerçekleştirerek "aday tanıtım toplantısı"na davet etti.. Bir taşta iki kuş vurdu bu hareketiyle Recep Kaya; Hem Başkan Büyükgöz'ü onure etti hem de Tanıtım toplantısını güçlendirdi.. Recep Kaya'nın bu jestinden mutlu olan Başkan Büyükgöz'de  bu ziyareti sosyal medyadan  "AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayımız Recep Kaya’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Gebze’miz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olsun." mesaıyla yayınladı.. Netice olarak; Recep Kaya bu işi yani siyaset biliyor..

KOCAELİ HABERİ-CENGİZYUCAK Recep Kaya'nın Ak Parti Gebze İlçe Başkan adayı olması özellikle Milli Görüş camiasında büyük bir memnuniyet oluşturdu..

Bu sabah beni arayan Mili Görüş'ün tanınır ve hatırı sayılır bir kişisi "Cengiz bey Recep Kaya nasıl ilçe başkan adayı oldu" diye sordu gülerekten..

Ben de ona "bu sefer kartlarını iyi gizledi" dedim gülümseyerekten..

-'Nasıl yani' dedi.. 

Anlattım;
"Ak Parti Gebze İlçe Teşlilatının 2017 kongresinde tam ilçe başkan adayı gösterilecekken, maçın 90+1 dakikasında İrfan Ayar lehine verilen bir penaltı kararı ile İlçe Başkanlığını İrfan Ayar'a kaptıran Recep Kaya, 20 Eylül 2020 kongresine giderken oyunun son saniyesine kadar kartlarını gizleyerek oynadı ve ne kimsenin penaltı çalmasına ne de attığı golün "VAR" da iptal edilmesine fırsata vermeyerek İlçe Başkan adayı oldu.."

Anlayan anladı..
Okuyanlar da anladı..

Geldik bugüne;
Bugün Saat:17.00’de Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı binasında İlçe Teşkilatı 6.Olağan Kongre adayının yani Recep Kaya'nın tanıtım basın toplantısı yapılacak...

Ve dünün Ankara yorgunu Recep Kaya bu sabahın erken saatinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e makamında bir ziyaret gerçekleştirerek "aday tanıtım toplantısı"na davet etti..

Bir taşta iki kuş vurdu bu hareketiyle Recep Kaya;
Hem Başkan Büyükgöz'ü onure etti hem de Tanıtım toplantısını güçlendirdi..

Recep Kaya'nın bu jestinden mutlu olan Başkan Büyükgöz'de  bu ziyareti sosyal medyadan  "AK Parti Gebze İlçe Başkan Adayımız Recep Kaya’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Gebze’miz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olsun." mesaıyla yayınladı..

Netice olarak;
Recep Kaya bu işi yani siyaset biliyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.