AK-GENÇ GEBZE BAŞKANINDAN AİLE FOTOĞRAFI

Siyaset 23.08.2021 - 21:45, Güncelleme: 23.08.2021 - 21:45
 

AK-GENÇ GEBZE BAŞKANINDAN AİLE FOTOĞRAFI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş bu haftaki yönetim kurulu toplantısını kendi evinin bahçesinde açık havada yaptı.. Başkan Altuntaş o anları "AİLE FOTOĞRAFI" başlığı ve "Yönetim Kurulundaki kardeşlerimi evimde misafir ettim.Birliğimiz daim olsun inşallah" mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş bu haftaki yönetim kurulu toplantısını kendi evinin bahçesinde açık havada yaptı..

Başkan Altuntaş o anları "AİLE FOTOĞRAFI" başlığı ve "Yönetim Kurulundaki kardeşlerimi evimde misafir ettim.Birliğimiz daim olsun inşallah" mesajı ile sosyal medyadan paylaştı..

Bir 2 kişi ve oturan insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.