CHP KOCAELİ’DEN KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR

Siyaset 29.11.2021 - 15:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 15:43
 

CHP KOCAELİ’DEN KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR

KOCAELİ HABERİ
CHP’den İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı’nın kısa sonuç bildirgesi açıklandı.. CHP genel merkezi tarafından düzenlenen ve CHP Kocaeli İl Örgütü’nün sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte katkı sunduğu İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı’nın kısa sonuç bildirgesi açıklandı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından bu haftasonu Ankara’da düzenlenen İkinci  Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı’nın kısa sonuç bildirgesi açıklandı. CHP Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık’ın koordinasyonunda düzenlenen çalıştay için 81 ilden yoğun katılım sağlandı.  Çalıştay için uzun süredir hazırlık yapan CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl Eğitim Komisyonu Başkanımız Seyfettin Kılınç, İl Eğitim Komisyonu Koordinatörü Cihat Altunyuva ve komisyon üyeleri eğitimle ilgili çalışmalar yürüten sendikalar ve sivil toplum örgütlerinden aldıkları geri dönümleri genel merkeze iletti.  KOCAELİ’DEN KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR CHP Kocaeli İl Eğitim Komisyonu üyesi Beyhan Korkmaz, ilimizi temsilen çalıştaya katılım sağladı. CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hkmet Koçoğlu, parti olarak daha iyi bir eğitim hakkı için yürüttükleri çalışmalar kapsamında çalıştaya sunacakları veriler için kendilerine destek veren  Eğitim Sen Kocaeli Şubesi, Eğitim Sen Gebze Şubesi, Eğitim İş Kocaeli Şubesi, Eğitim İş Gebze Şubesi, Veli-Der Kocaeli Şubesi, Prof. Dr. Esma Buluş Kırıkkaya, Doç. Dr. Yıldız Öztan Ulusoy, Doç. Dr. Belgin Özaydılı, Doç. Dr. Tuba Konaklı, Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Varlıklı’ya teşekkürlerini iletti.  
KOCAELİ HABERİ

CHP’den İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı’nın kısa sonuç bildirgesi açıklandı..

CHP genel merkezi tarafından düzenlenen ve CHP Kocaeli İl Örgütü’nün sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte katkı sunduğu İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı’nın kısa sonuç bildirgesi açıklandı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından bu haftasonu Ankara’da düzenlenen İkinci  Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı’nın kısa sonuç bildirgesi açıklandı. CHP Eğitim Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık’ın koordinasyonunda düzenlenen çalıştay için 81 ilden yoğun katılım sağlandı.  Çalıştay için uzun süredir hazırlık yapan CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, İl Eğitim Komisyonu Başkanımız Seyfettin Kılınç, İl Eğitim Komisyonu Koordinatörü Cihat Altunyuva ve komisyon üyeleri eğitimle ilgili çalışmalar yürüten sendikalar ve sivil toplum örgütlerinden aldıkları geri dönümleri genel merkeze iletti. 

KOCAELİ’DEN KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR
CHP Kocaeli İl Eğitim Komisyonu üyesi Beyhan Korkmaz, ilimizi temsilen çalıştaya katılım sağladı. CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hkmet Koçoğlu, parti olarak daha iyi bir eğitim hakkı için yürüttükleri çalışmalar kapsamında çalıştaya sunacakları veriler için kendilerine destek veren  Eğitim Sen Kocaeli Şubesi, Eğitim Sen Gebze Şubesi, Eğitim İş Kocaeli Şubesi, Eğitim İş Gebze Şubesi, Veli-Der Kocaeli Şubesi, Prof. Dr. Esma Buluş Kırıkkaya, Doç. Dr. Yıldız Öztan Ulusoy, Doç. Dr. Belgin Özaydılı, Doç. Dr. Tuba Konaklı, Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Varlıklı’ya teşekkürlerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.