PİRAT ŞAMPİYONASI DARICA'DA BAŞLADI

15.11.2020 - 14:44, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

PİRAT ŞAMPİYONASI DARICA'DA BAŞLADI

KOCAELİ HABERİ Türkiye Yelken Federasyonunca Kocaeli'de yapılması planlanan Pirat Türkiye Şampiyonası, Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü evsahipliğinde Darıca'da 9 Kulüp, 16 tekne, 32 Sporcuyla başladı. Federasyon gözetiminde yapılan şampiyonaya göre, 2020 yılı faaliyet programında yer alan şampiyona, pirat sınıf komitesi ve Bayramoğlu Yelken Kulübü tarafından organize ediliyor.. Şampiyonada genel, gençler ve kadınlar kategorilerinde ilk üç dereceyi elde eden pirat ekiplerine ödül verilecek.

KOCAELİ HABERİ Türkiye Yelken Federasyonunca Kocaeli'de yapılması planlanan Pirat Türkiye Şampiyonası, Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü evsahipliğinde Darıca'da 9 Kulüp, 16 tekne, 32 Sporcuyla başladı.

Federasyon gözetiminde yapılan şampiyonaya göre, 2020 yılı faaliyet programında yer alan şampiyona, pirat sınıf komitesi ve Bayramoğlu Yelken Kulübü tarafından organize ediliyor..

Şampiyonada genel, gençler ve kadınlar kategorilerinde ilk üç dereceyi elde eden pirat ekiplerine ödül verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.