PATLAYAN FABRİKA İÇİN İZMİT VE GEBZE'DE EYLEM YAPACAKLAR

Dünya 04.07.2020 - 10:34, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

PATLAYAN FABRİKA İÇİN İZMİT VE GEBZE'DE EYLEM YAPACAKLAR

EMEP Sakarya'da yaşanan patlamaya dair İzmit ve Gebze'de eylem yapacak Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl ve Gebze İlçe Örgütü, Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşanan fabrika patlamasına dair eylem gerçekleştirecek.    Şu ana kadar 4 kişinin hayatını kaybettiği, 114 kişinin yaralandığı ve 3 kişinin kaybolduğu Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikasında ihmaller gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sakarya'daki patlamanın kaza değil, cinayet olduğunu vurgulayan EMEP, sorumluların yargılanması için mücadele çağrısı yapıyor.    Kocaeli'de iki ayrı noktada eylem yapacak olan EMEP, ilk olarak bugün saat 17.00'de İzmit Belediye İşhanı önünde buluşacak. Saat 19.00'da ise Gebze Kent Meydanı'na çağrı yapan EMEP, "Artık yeter! Çalışırken ölmek istemiyoruz" dedi. 
EMEP Sakarya'da yaşanan patlamaya dair İzmit ve Gebze'de eylem yapacak

Emek Partisi (EMEP) Kocaeli İl ve Gebze İlçe Örgütü, Sakarya'nın Hendek ilçesinde yaşanan fabrika patlamasına dair eylem gerçekleştirecek. 
 
Şu ana kadar 4 kişinin hayatını kaybettiği, 114 kişinin yaralandığı ve 3 kişinin kaybolduğu Büyük Coşkunlar havai fişek fabrikasında ihmaller gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Sakarya'daki patlamanın kaza değil, cinayet olduğunu vurgulayan EMEP, sorumluların yargılanması için mücadele çağrısı yapıyor. 
 
Kocaeli'de iki ayrı noktada eylem yapacak olan EMEP, ilk olarak bugün saat 17.00'de İzmit Belediye İşhanı önünde buluşacak. Saat 19.00'da ise Gebze Kent Meydanı'na çağrı yapan EMEP, "Artık yeter! Çalışırken ölmek istemiyoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.