PARTİ GENEL BAŞKANI GEBZE'YE GELİYOR

Siyaset 24.12.2020 - 15:30, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

PARTİ GENEL BAŞKANI GEBZE'YE GELİYOR

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Gebze'ye geliyor. EMEP'in 22 Kasım günü "Sömürüye, savaşa, salgına karşı birlik, dayanışma, mücadele" sloganıyla toplanan 9. Olağan Kongresinde Genel Başkan seçilen Ercüment Akdeniz, Gebze'de ziyaretlerde bulunacak. Baldur greviyle güne başlayacak olan Akdeniz, sendika ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra Gebze yerel basınıyla da buluşacak.  EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz'in programı şöyle:   10:00 - Baldur Grevi ziyareti 12:30 - Çelik-İş sendikası ziyareti 14:00 - Petrol-İş sendikası ziyareti 15:00 - Parti binasında yerel basınla buluşma 16:00 - EYT Derneği ziyareti  

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Ercüment Akdeniz, bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Gebze'ye geliyor.

EMEP'in 22 Kasım günü "Sömürüye, savaşa, salgına karşı birlik, dayanışma, mücadele" sloganıyla toplanan 9. Olağan Kongresinde Genel Başkan seçilen Ercüment Akdeniz, Gebze'de ziyaretlerde bulunacak. Baldur greviyle güne başlayacak olan Akdeniz, sendika ve dernek ziyaretlerinin yanı sıra Gebze yerel basınıyla da buluşacak. 
EMEP Genel Başkanı Ercüment Akdeniz'in programı şöyle:
 
10:00 - Baldur Grevi ziyareti
12:30 - Çelik-İş sendikası ziyareti
14:00 - Petrol-İş sendikası ziyareti
15:00 - Parti binasında yerel basınla buluşma
16:00 - EYT Derneği ziyareti
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.