AKAR VE YILDIZLI CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN'I YALNIZ BIRAKMADI

Dünya 27.01.2022 - 08:23, Güncelleme: 27.01.2022 - 08:23
 

AKAR VE YILDIZLI CHP GEBZE BAŞKANI ORHAN'I YALNIZ BIRAKMADI

KOCAELİ HABERİ
CHP Gebze Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın oğlu Özgür Ulaş Orhan ameliyat oldu.. TBMM Başkan vekili ve CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ile CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı dün Gebze'ye gelerek, Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan'ı, oğulları Özgür Ulaş'ın ameliyatı sonrası tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler..
KOCAELİ HABERİ

CHP Gebze Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan'ın oğlu Özgür Ulaş Orhan ameliyat oldu..

TBMM Başkan vekili ve CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar ile CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı dün Gebze'ye gelerek, Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan'ı, oğulları Özgür Ulaş'ın ameliyatı sonrası tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.