GEBZE TİCARET ODASINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK

İlçeler 07.09.2021 - 17:50, Güncelleme: 07.09.2021 - 17:50
 

GEBZE TİCARET ODASINDAN FARKLI BİR ETKİNLİK

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası Afet Öncesi Hazırlık Programı Afet Farkındalık Eğitimi düzenliyor. Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Bilindiği üzere bölgemiz ve dolayısıyla işyerlerimiz afet potansiyeli bakımından oldukça yüksek risk olasılığına sahip bir konumdadır. Bu doğrultuda 2021 yılının “Afet Eğitim Yılı" ilan edilmesi ile daha da önem kazanan “Afet Öncesi  Hazırlık Programı” kapsamında; üyelerimizin, sanayicilerimizin, işletmecilerimizin olası risk durumlarına karşı öncelikle farkındalıklarını artırmak yoluyla hazırlıklarını yapmaları ve ilgili mevzuat hükümlerini de gereği gibi yerine getirmelerini teşvik amacıyla afet öncesi, anı ve sonrasında yapılacak temel faaliyetlerin konu edileceği AFAD işbirliğinde “Afet Öncesi Farkındalık Eğitimleri” düzenlenecektir. Yüz yüze olarak düzenlenecek ilk eğitime ilişkin detaylı bilgi aşağıda sunulmuş olup, kayıt için online kayıt formunun doldurularak gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunar; katılımlarınızdan memnuniyet duyacağımızı belirtiriz. Eğitim Adı:   Afet Farkındalık Eğitimi Tarih:            01.10.2021 / Cuma Saat:             14:30 - 16:00 Yer:               Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Toplantı Salonu
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası Afet Öncesi Hazırlık Programı Afet Farkındalık Eğitimi düzenliyor. Gebze Ticaret Odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Bilindiği üzere bölgemiz ve dolayısıyla işyerlerimiz afet potansiyeli bakımından oldukça yüksek risk olasılığına sahip bir konumdadır.

Bu doğrultuda 2021 yılının “Afet Eğitim Yılı" ilan edilmesi ile daha da önem kazanan “Afet Öncesi  Hazırlık Programı” kapsamında; üyelerimizin, sanayicilerimizin, işletmecilerimizin olası risk durumlarına karşı öncelikle farkındalıklarını artırmak yoluyla hazırlıklarını yapmaları ve ilgili mevzuat hükümlerini de gereği gibi yerine getirmelerini teşvik amacıyla afet öncesi, anı ve sonrasında yapılacak temel faaliyetlerin konu edileceği AFAD işbirliğinde “Afet Öncesi Farkındalık Eğitimleri” düzenlenecektir.

Yüz yüze olarak düzenlenecek ilk eğitime ilişkin detaylı bilgi aşağıda sunulmuş olup, kayıt için online kayıt formunun doldurularak gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunar; katılımlarınızdan memnuniyet duyacağımızı belirtiriz.

Eğitim Adı:   Afet Farkındalık Eğitimi
Tarih:            01.10.2021 / Cuma
Saat:             14:30 - 16:00
Yer:               Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Toplantı Salonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.