YKS baraj puanları düşürüldü

Röpotajlar 10.08.2021 - 17:16, Güncelleme: 10.08.2021 - 17:16
 

YKS baraj puanları düşürüldü

EĞİTİM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda YKS baraj puanlarının düşürüldüğünü söyledi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından son dakika açıklamalarda bulundu. 'Genç kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum.' diyen Erdoğan, "Yüksek Öğretim Kurulumuz, 2021 YKS tercih sürecinde merkezi ve ek yerleştirmeye ilave bir ek yerleştirme yapılmasını kararlaştırmıştır. Bu ilave ek yerleştirmede baraj puanı TYT’de 140, AYT ve YDT'de 170 olarak uygulanacaktır." dedi. Sınavda başarı ortalamasının çok düşük olması tartışma yaratmıştı.
EĞİTİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda YKS baraj puanlarının düşürüldüğünü söyledi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından son dakika açıklamalarda bulundu.

'Genç kardeşlerime bir müjde vermek istiyorum.' diyen Erdoğan, "Yüksek Öğretim Kurulumuz, 2021 YKS tercih sürecinde merkezi ve ek yerleştirmeye ilave bir ek yerleştirme yapılmasını kararlaştırmıştır. Bu ilave ek yerleştirmede baraj puanı TYT’de 140, AYT ve YDT'de 170 olarak uygulanacaktır." dedi.

Sınavda başarı ortalamasının çok düşük olması tartışma yaratmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.