ÖZEL HABER- GEBZE ASIRLIK ÇINARINA SAHİP ÇIKAMADI

08.07.2020 - 15:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ÖZEL HABER- GEBZE ASIRLIK ÇINARINA SAHİP ÇIKAMADI

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de ki bu asırlık u Çınar ağacı  artık yok. Gebze Belediyesi bu çınarı buharlaştırdı...şimdi bu çınar ağacının yerinde yerinde yeller esiyor.. Dün Gebze Belediyesi tarafından son kalıntısı da kesilerek yok edilen Mustafapaşa Mahallesi eski Banara çeşmesi yanında dikili çınar ağacının yok olduğunu gören mahalle sakinleri duygulu anlar yaşadı.. Yukardaki fotoğraf 30.kasım.2019 da çekildi. Bunların bilimsel yollarla tedavi edilmesi için “şevkat bekliyorlar” diye farkındalık yaratılmasına çalışıldı. Ancak o çınar ağacı “kamyon çarpması”(!) sonucu yokedildi...Çünki yol ortasında kalmıştı...Çınardan kalan kalıntı kısım da kimsenin ayağına takılmaması için Gebze Belediyesi ekipleri tarafından kesilerek yok edildi..

KH/CENGİZYUCAK Gebze'de ki bu asırlık u Çınar ağacı  artık yok.

Gebze Belediyesi bu çınarı buharlaştırdı...şimdi bu çınar ağacının yerinde yerinde yeller esiyor..

Dün Gebze Belediyesi tarafından son kalıntısı da kesilerek yok edilen Mustafapaşa Mahallesi eski Banara çeşmesi yanında dikili çınar ağacının yok olduğunu gören mahalle sakinleri duygulu anlar yaşadı..

Yukardaki fotoğraf 30.kasım.2019 da çekildi. Bunların bilimsel yollarla tedavi edilmesi için “şevkat bekliyorlar” diye farkındalık yaratılmasına çalışıldı. Ancak o çınar ağacı “kamyon çarpması”(!) sonucu yokedildi...Çünki yol ortasında kalmıştı...Çınardan kalan kalıntı kısım da kimsenin ayağına takılmaması için Gebze Belediyesi ekipleri tarafından kesilerek yok edildi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.