OYA TUNÇEL ORANIN TAPUSUNU ALDI

14.11.2020 - 09:35, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

OYA TUNÇEL ORANIN TAPUSUNU ALDI

KOCAELİ HABERİ Gebze Kızılay Derneği Başkanı Oya Tunçel, Kızılay Derneğine tapulu bir mülk kazandırdı.. Başkan Tunçel mülkün tapusunu Kızılay Derneği üzerine aldıktan sonra bu sevincini, tapunun fotoğrafı ile birlikte sosyal medyadan "Gebze’de kapanan Verem Savaş Derneğinin Gebze’nin merkezinde Efendioğlundaki dükkanın tapusunu Kızılayımıza aldık Buranın alınmasında emeği geçen Gebze Verem Savaş yönetici ve üyelerinin bağışlarını Allah kabul etsin" sözleri ile paylaştı..

KOCAELİ HABERİ Gebze Kızılay Derneği Başkanı Oya Tunçel, Kızılay Derneğine tapulu bir mülk kazandırdı..

Başkan Tunçel mülkün tapusunu Kızılay Derneği üzerine aldıktan sonra bu sevincini, tapunun fotoğrafı ile birlikte sosyal medyadan "Gebze’de kapanan Verem Savaş Derneğinin Gebze’nin merkezinde Efendioğlundaki dükkanın tapusunu Kızılayımıza aldık Buranın alınmasında emeği geçen Gebze Verem Savaş yönetici ve üyelerinin bağışlarını Allah kabul etsin" sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.