BÜYÜKŞEHİR'DEN GEBZE BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

İlçeler 27.01.2022 - 14:41, Güncelleme: 27.01.2022 - 14:41
 

BÜYÜKŞEHİR'DEN GEBZE BÖLGESİNDE YOĞUN ÇALIŞMA

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında özellikle parkların otopark alanlarında biriken karlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizleniyor. Kar temizleme çalışmaları Büyükşehir’in Gebze bölgesinde sorumlu olduğu parklarda da devam ediyor. Kar yağışının dinmesiyle birlikte parklara hücum eden çocuklar kartopu oynuyor, naylon poşetlerle kayarak gönüllerince eğleniyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, anne ve babaların çocuklarını kendi özel araçlarıyla da rahatça parka getirmelerini sağlamak amacıyla parkların otoparklarında biriken karları temizliyor. ARAÇLAR RAHATÇA PARK EDİLEBİLECEK Otoparkta biriken karlar ilk olarak iş makinesinin yardımıyla temizleniyor. Temizlenen otopark alanına Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri buzlanmaya karşı tuz döküyor. Böylelikle araçların herhangi bir tehlikeye sebebiyet vermeden otoparka park edilmeleri sağlanıyor. Ayrıca kaldırımda biriken karları ve buzları temizleyerek vatandaşların güvenli yürümeleri için çaba sarf eden ekipler, Büyükşehir’e ait Gebze bölgesindeki parklarda yoğun bir mesai harcıyor.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında özellikle parkların otopark alanlarında biriken karlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizleniyor. Kar temizleme çalışmaları Büyükşehir’in Gebze bölgesinde sorumlu olduğu parklarda da devam ediyor. Kar yağışının dinmesiyle birlikte parklara hücum eden çocuklar kartopu oynuyor, naylon poşetlerle kayarak gönüllerince eğleniyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, anne ve babaların çocuklarını kendi özel araçlarıyla da rahatça parka getirmelerini sağlamak amacıyla parkların otoparklarında biriken karları temizliyor.

ARAÇLAR RAHATÇA PARK EDİLEBİLECEK

Otoparkta biriken karlar ilk olarak iş makinesinin yardımıyla temizleniyor. Temizlenen otopark alanına Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri buzlanmaya karşı tuz döküyor. Böylelikle araçların herhangi bir tehlikeye sebebiyet vermeden otoparka park edilmeleri sağlanıyor. Ayrıca kaldırımda biriken karları ve buzları temizleyerek vatandaşların güvenli yürümeleri için çaba sarf eden ekipler, Büyükşehir’e ait Gebze bölgesindeki parklarda yoğun bir mesai harcıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.