ZEYBEK VE KATIRCIOĞLU OYLARININ RENGİNİ BELLİ ETTİLER

Siyaset 19.01.2022 - 22:36, Güncelleme: 19.01.2022 - 23:12
 

ZEYBEK VE KATIRCIOĞLU OYLARININ RENGİNİ BELLİ ETTİLER

KOCAELİ HABERİ
Anayasa Mahkemesinde boş olan üyelik için bugün TBMM'de seçim vardı. Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylama ile Avukat Kenan Yaşar, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) yeni üyesi seçildi. Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Av. Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu birlikte sandığa gidip oylarını kullandılar. Milletvekili Zeybek o anları sosyal medyadan "Barolar Birliği tarafından Anayasa Mahkemesindeki bir üyelik için önerilen isimlerden Kenan Yaşar Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilmiştir. Hayırlı olsun" sözleri ile paylaştı.. Mecliste sayısal olarak milletvekili üstünlüğü Ak Parti ve MHP ortaklığındaki Cumhur İttifakında olduğu için, Anayasa Mahkemesinde boş olan üyeliğe seçilen Kenan Yaşar'a oy verdikleri anlaşılmış oldu..
KOCAELİ HABERİ

Anayasa Mahkemesinde boş olan üyelik için bugün TBMM'de seçim vardı. Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylama ile Avukat Kenan Yaşar, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) yeni üyesi seçildi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Av. Emine Zeybek ve Radiye Sezer Katırcıoğlu birlikte sandığa gidip oylarını kullandılar. Milletvekili Zeybek o anları sosyal medyadan "Barolar Birliği tarafından Anayasa Mahkemesindeki bir üyelik için önerilen isimlerden Kenan Yaşar Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilmiştir. Hayırlı olsun" sözleri ile paylaştı..

Mecliste sayısal olarak milletvekili üstünlüğü Ak Parti ve MHP ortaklığındaki Cumhur İttifakında olduğu için, Anayasa Mahkemesinde boş olan üyeliğe seçilen Kenan Yaşar'a oy verdikleri anlaşılmış oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.