Onyekuru'ya sürpriz talip

05.07.2019 - 17:49, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Onyekuru'ya sürpriz talip

Nijeryalı oyuncunun İngiltere'de çalışma izni bulunmaması sebebiyle kiraya verilmesi bekleniyor Rus ekiplerinden CSKA Moskova, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen İngiltere Premier Lig ekibi Everton'ın futbolcusu Henry Onyekuru ile anlaşmaya hazırlanıyor. Geçen sezonun başında Everton'dan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olmasının ardından, Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunda önemli rol oynayan Henry Onyekuru'nun talipleri artıyor. Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre Rusya Premier Ligi'ni dördüncü sırada bitirerek beklentilerin altında bir sezonu geride bırakan CSKA Moskova, 22 yaşındaki genç futbolcu ile temas halinde. Geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 31 lig maçında 14 gol kaydeden Nijeryalı oyuncunun henüz İngiltere'de çalışma izni bulunmaması sebebiyle bir sene daha kiraya verilmesi bekleniyor. Kariyerinde Eupen, Anderlecht gibi takımların formasını giyen Onyekuru, geçen sezon Galatasaray ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 

Nijeryalı oyuncunun İngiltere'de çalışma izni bulunmaması sebebiyle kiraya verilmesi bekleniyor
Rus ekiplerinden CSKA Moskova, geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen İngiltere Premier Lig ekibi Everton'ın futbolcusu Henry Onyekuru ile anlaşmaya hazırlanıyor.
Geçen sezonun başında Everton'dan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olmasının ardından, Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunda önemli rol oynayan Henry Onyekuru'nun talipleri artıyor.
Daily Mirror gazetesinde yer alan habere göre Rusya Premier Ligi'ni dördüncü sırada bitirerek beklentilerin altında bir sezonu geride bırakan CSKA Moskova, 22 yaşındaki genç futbolcu ile temas halinde.
Geçen sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 31 lig maçında 14 gol kaydeden Nijeryalı oyuncunun henüz İngiltere'de çalışma izni bulunmaması sebebiyle bir sene daha kiraya verilmesi bekleniyor.
Kariyerinde Eupen, Anderlecht gibi takımların formasını giyen Onyekuru, geçen sezon Galatasaray ile Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.