İMAMOĞLU BALIK GEBZE SUCUK YERKEN, DİLOVASI SUCUK DAĞITTI

Siyaset 28.01.2022 - 02:58, Güncelleme: 28.01.2022 - 03:49
 

İMAMOĞLU BALIK GEBZE SUCUK YERKEN, DİLOVASI SUCUK DAĞITTI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Türkiye genelini etkisi altına alarak yolları ve trafiği tıkayan kar yağışları geçip giderken, geriye ise unutulmaz fotoğraf kareleri ve halen devam eden "kimler çalıştı, kimler kaytardı" tartışmlarını bıraktı.. Çok çok büyük paralara malolan İstanbul Havalimanın kardan  çatısı çöken kargo bölümü ile 14 saat boyunca dağıtılan kartonlar üzerinde uyumak zorunda kalan o yolcuların mağduriyet fotoğrafları, öünümüzdeki dönemlerde de daha çok konuşulacak gibi.. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışının olduğu akşam, Sarıyer'de bir balıkçı restaurantta İngiltere Büyükelçisi ile yemekte olması çokça eleştirilere ve tartışmalara neden oldu..  Gelelim Gebze'ye; Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Dinç ve partili gençler ile birlikte kar yağışı altındaki keyifli anlarını, sosyal medyadan fotoğrafları ile birlikte "Bir büyük bir AİLEYİZ Gebze Belediyesi Başkan Yardımcımız Mehmet DİNÇ, Yönetim Kurulumuz, Mahalle Başkanlarımız ve onur konuğumuz , Eren KARALI kardeşimin katılımı ile birlikte karda sucuk ekmek keyfi yaptık. Genç kardeşlerimizle birlikte yağan karın tadını doyasıya çıkardık." sözleri ile paylaştı.. Geçelim Dilovası'na; Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in o gece sosyal medyadan, balık veya sucuk yerken herhangi bir fotoğraflarını görmedik. Lakin Hamza Şayir'in sucuk ekmeği, ekibi ile birlikte Kuzey Anadolu Oto yolunda mahsur kalan araç sürücülerine sıcak çorba eşliğinde ikram ettiği anların fotoğraflarını "Kuzey Marmara Otoyolu park alanında bekleyen araç sürücülerine ve yolculara sıcak çorba, sucuk-ekmek ikramında bulunduk." açıklaması ile sosyal medyadan görüp okuduk..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Türkiye genelini etkisi altına alarak yolları ve trafiği tıkayan kar yağışları geçip giderken, geriye ise unutulmaz fotoğraf kareleri ve halen devam eden "kimler çalıştı, kimler kaytardı" tartışmlarını bıraktı..

Çok çok büyük paralara malolan İstanbul Havalimanın kardan  çatısı çöken kargo bölümü ile 14 saat boyunca dağıtılan kartonlar üzerinde uyumak zorunda kalan o yolcuların mağduriyet fotoğrafları, öünümüzdeki dönemlerde de daha çok konuşulacak gibi..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kar yağışının olduğu akşam, Sarıyer'de bir balıkçı restaurantta İngiltere Büyükelçisi ile yemekte olması çokça eleştirilere ve tartışmalara neden oldu.. 

Gelelim Gebze'ye;
Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Dinç ve partili gençler ile birlikte kar yağışı altındaki keyifli anlarını, sosyal medyadan fotoğrafları ile birlikte "Bir büyük bir AİLEYİZ Gebze Belediyesi Başkan Yardımcımız Mehmet DİNÇ, Yönetim Kurulumuz, Mahalle Başkanlarımız ve onur konuğumuz , Eren KARALI kardeşimin katılımı ile birlikte karda sucuk ekmek keyfi yaptık. Genç kardeşlerimizle birlikte yağan karın tadını doyasıya çıkardık." sözleri ile paylaştı..

Geçelim Dilovası'na;
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in o gece sosyal medyadan, balık veya sucuk yerken herhangi bir fotoğraflarını görmedik. Lakin Hamza Şayir'in sucuk ekmeği, ekibi ile birlikte Kuzey Anadolu Oto yolunda mahsur kalan araç sürücülerine sıcak çorba eşliğinde ikram ettiği anların fotoğraflarını "Kuzey Marmara Otoyolu park alanında bekleyen araç sürücülerine ve yolculara sıcak çorba, sucuk-ekmek ikramında bulunduk." açıklaması ile sosyal medyadan görüp okuduk..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.