ONLAR DARICA'NIN YOL ARKADAŞLARI

Dünya 05.07.2020 - 07:24, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ONLAR DARICA'NIN YOL ARKADAŞLARI

KH/CENGİZ/YUCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ‪Darıca Belediye Başkanlığına aday gösterilen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe başkanlığı görevini uzun yıllardan beri siyaset arkadaşlığı yaptığı ilçe başkan yardımcısı Av. Ufuk Acay'a bırakmıştı.. Muzaffer Bıyık belediye başkanı seçildikten sonra da Ufuk Acay ile birlikte yol yürümye devam ediyor. Dün ilçede devam edeen yol çalışmalarını incelemeye giden Başkan Bıyık'ın yol arkadaşı yine Ufuk Acay idi ve  Başkan Bıyık p anları sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile birlikte Darıca’mızda parke serimi yapmış olduğumuz noktaları ziyaret ettik.‬‪Göreve geldiğimiz günden itibaren şantiye ekiplerimizin sayılarını çoğaltarak özellikle bozuk yol kalmaması adına çalışmalarımızı hızlandırdık.‬" mesajı ile paylaştı.. Ve o paylaşım bize Erdoğan'ın mitinglerde partililer ile birlikte söylediği "Beraber yürdük biz bu yollarda" şarkısını anımsattınca biz de "Oblar beraber yürüdüler o yollarda" diye mırıldandık..  Ve 20 Eylül 2020 tarühinde :yapılması beklenen Ak Parti Darıca ilçe kongresinde hem Muzaffer Bıyık'ın hem de partillilerin tam desteğini arkasına almış olan  Av. Ufuk Acay'ın tekrar ilçe başkanı seçilmesine kesin gözü ile bakılıyor.. İŞTE O ŞARKI;

KH/CENGİZ/YUCAK 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde ‪Darıca Belediye Başkanlığına aday gösterilen Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçe başkanlığı görevini uzun yıllardan beri siyaset arkadaşlığı yaptığı ilçe başkan yardımcısı Av. Ufuk Acay'a bırakmıştı..

Muzaffer Bıyık belediye başkanı seçildikten sonra da Ufuk Acay ile birlikte yol yürümye devam ediyor. Dün ilçede devam edeen yol çalışmalarını incelemeye giden Başkan Bıyık'ın yol arkadaşı yine Ufuk Acay idi ve  Başkan Bıyık p anları sosyal medyadan "İlçe Başkanımız Ufuk Acay ile birlikte Darıca’mızda parke serimi yapmış olduğumuz noktaları ziyaret ettik.‬‪Göreve geldiğimiz günden itibaren şantiye ekiplerimizin sayılarını çoğaltarak özellikle bozuk yol kalmaması adına çalışmalarımızı hızlandırdık.‬" mesajı ile paylaştı..

Ve o paylaşım bize Erdoğan'ın mitinglerde partililer ile birlikte söylediği "Beraber yürdük biz bu yollarda" şarkısını anımsattınca biz de "Oblar beraber yürüdüler o yollarda" diye mırıldandık.. 

Ve 20 Eylül 2020 tarühinde :yapılması beklenen Ak Parti Darıca ilçe kongresinde hem Muzaffer Bıyık'ın hem de partillilerin tam desteğini arkasına almış olan  Av. Ufuk Acay'ın tekrar ilçe başkanı seçilmesine kesin gözü ile bakılıyor..

İŞTE O ŞARKI;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.