ONLAR AK PARTİ GEBZE’NİN GİZLİ KAHRAMANLARI

Siyaset 21.06.2019 - 10:42, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

ONLAR AK PARTİ GEBZE’NİN GİZLİ KAHRAMANLARI

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilaatı 31 Mart yerel seçim çalışmalarında iyi performans gösteren "bilgi işlem" elemanlarını belgelendirdi.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Seçim işleri baskanı Mustafa Önal ve Gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz'ın katılımlarıyla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde seçim günü gün boyu geç saate kadar çalışarak teşkilatın büyük bir yükünü aldıkları için "gizli kahramanlar" olarak nitelendirilen "bilgi işlem ekibi"ne teşekkür yemeği düzenlendi.. Başkan Ayar Bilgi işlem ekibine emeklerinden dolayı partisi ve şahsı adına şükranlarını sunduktan sonra kendilerine belge takdiminde bulundu.. 

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilaatı 31 Mart yerel seçim çalışmalarında iyi performans gösteren "bilgi işlem" elemanlarını belgelendirdi..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Seçim işleri baskanı Mustafa Önal ve Gençlik kolları başkanı Ayhan Yılmaz'ın katılımlarıyla 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde seçim günü gün boyu geç saate kadar çalışarak teşkilatın büyük bir yükünü aldıkları için "gizli kahramanlar" olarak nitelendirilen "bilgi işlem ekibi"ne teşekkür yemeği düzenlendi..

Başkan Ayar Bilgi işlem ekibine emeklerinden dolayı partisi ve şahsı adına şükranlarını sunduktan sonra kendilerine belge takdiminde bulundu.. Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, Ayhan Yılmaz, Irfan Ayar ve Mustafa Önal dahil, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.