KOCAELİ VALİSİ ONLARI AĞIRLADI

Güncel 19.10.2021 - 21:25, Güncelleme: 19.10.2021 - 21:25
 

KOCAELİ VALİSİ ONLARI AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen muhtarlarla buluşma toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Yavuz "Sevdamız; Türkiye, Türk Milleti ve Ay Yıldızlı Al Bayrağımızdır" dedi.. Akçakoca Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, daire müdürleri ile muhtarlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Tavşantepe Mahallesi Muhtarı İbrahim Efe muhtarlar adına yaptığı konuşmasında;  “Sayın Cumhurbaşkanımız bugünü  sadece Muhtarlar Günü ilan etmekle kalmamış, muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi ve muhtarların mahallesine, milletine daha iyi bir hizmet verebilmesi adına birçok iyileştirmeler yapmıştır. Şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Valimiz de şehrimize geldiği ilk günden buyana hep yanımızda oldu. Sokakta, hane hane gezerek, milletinin ve bizlerin sorunlarını dinlemiş, her ne talebimiz olursa olsun çözümü noktasında bizlere desteklerini esirgememiştir. Sayın Valimizin her daim gönüllerimizde olacağını belirtiyor, şükranlarımı arz ediyorum.” diyen Muhtar Efe Vali Seddar Yavuz’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.  Vali Seddar Yavuz ise toplantıda yaptığı konuşmalarında; “Yerel yönetimler arasında köprü görevi gören siz değerli muhtarlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyor, Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum. Osmanlıdan günümüze gelen en köklü kurumlarımızdan bir tanesi olan muhtarlık kurumunun son dönemde gelişmesi, vatandaşlarımıza daha fazla hizmet edebilmesi bakımından birçok iyileştirmeler yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugün gelmiş olduğu seviyede siz değerli muhtarlarımızın çok kıymetli katkıları ve çalışmaları oldu. Özellikle Cumhuriyetimizin kuruluşunu kutlayacağımız bugünlerde; harap olmuş, bitap düşmüş, alt yapısı tamamen yok edilmiş, köyleri yakılmış, yıkılmış, işgal edilmiş bir ülkeden bugün dünya ile rekabet eden, yarışan, hatta bazı alanlarda onları geçen bir Türkiye’ye gelişimizde sizlerin katkısını asla inkâr edemeyiz. Sizlere minnet ve şükran borçluyuz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle düzenlenen muhtarlarla buluşma toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Yavuz "Sevdamız; Türkiye, Türk Milleti ve Ay Yıldızlı Al Bayrağımızdır" dedi..

Akçakoca Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Vali Yardımcısı Aslan Avşarbey, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, daire müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda Tavşantepe Mahallesi Muhtarı İbrahim Efe muhtarlar adına yaptığı konuşmasında;  “Sayın Cumhurbaşkanımız bugünü  sadece Muhtarlar Günü ilan etmekle kalmamış, muhtarların özlük haklarının iyileştirilmesi ve muhtarların mahallesine, milletine daha iyi bir hizmet verebilmesi adına birçok iyileştirmeler yapmıştır. Şükranlarımı arz ediyorum. Sayın Valimiz de şehrimize geldiği ilk günden buyana hep yanımızda oldu. Sokakta, hane hane gezerek, milletinin ve bizlerin sorunlarını dinlemiş, her ne talebimiz olursa olsun çözümü noktasında bizlere desteklerini esirgememiştir. Sayın Valimizin her daim gönüllerimizde olacağını belirtiyor, şükranlarımı arz ediyorum.” diyen Muhtar Efe Vali Seddar Yavuz’a kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Vali Seddar Yavuz ise toplantıda yaptığı konuşmalarında; “Yerel yönetimler arasında köprü görevi gören siz değerli muhtarlarımızı sevgiyle, saygıyla selamlıyor, Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum. Osmanlıdan günümüze gelen en köklü kurumlarımızdan bir tanesi olan muhtarlık kurumunun son dönemde gelişmesi, vatandaşlarımıza daha fazla hizmet edebilmesi bakımından birçok iyileştirmeler yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bugün gelmiş olduğu seviyede siz değerli muhtarlarımızın çok kıymetli katkıları ve çalışmaları oldu. Özellikle Cumhuriyetimizin kuruluşunu kutlayacağımız bugünlerde; harap olmuş, bitap düşmüş, alt yapısı tamamen yok edilmiş, köyleri yakılmış, yıkılmış, işgal edilmiş bir ülkeden bugün dünya ile rekabet eden, yarışan, hatta bazı alanlarda onları geçen bir Türkiye’ye gelişimizde sizlerin katkısını asla inkâr edemeyiz. Sizlere minnet ve şükran borçluyuz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.