BAKAN SELÇUK OKULLARIN AÇILIŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

12.08.2020 - 20:31, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

BAKAN SELÇUK OKULLARIN AÇILIŞ TARİHİNİ AÇIKLADI

Sağlık Bakanlığının Bilkent Yerleşkesi'ndeki Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı saat 17.00'de başladı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sona erdi. Bilim Kuruulu Bakanlığa Okulların bir ay daha uzaktan eğitim yoluyla sürmesi ve yüzyüze eğitime başlanmasının ise daha sonra değerlendirilmesini önerdi.. Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamada "Biz hazırlığımız tamamladık.Aşamalı ve seyreltilmiş bir modelle Eğitime başlıyoruz. 31 ağustos'ta uzaktan eğitim sistemi ile 21 Eylül'de ise yüzyüze eğitime başlayacağız." dedi  

Sağlık Bakanlığının Bilkent Yerleşkesi'ndeki Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı saat 17.00'de başladı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sona erdi.

Bilim Kuruulu Bakanlığa Okulların bir ay daha uzaktan eğitim yoluyla sürmesi ve yüzyüze eğitime başlanmasının ise daha sonra değerlendirilmesini önerdi..

Mili Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamada "Biz hazırlığımız tamamladık.Aşamalı ve seyreltilmiş bir modelle Eğitime başlıyoruz. 31 ağustos'ta uzaktan eğitim sistemi ile 21 Eylül'de ise yüzyüze eğitime başlayacağız." dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.