OKTAY AYDIN GEBZE'DE YAŞAMA VEDA ETTİ

10.11.2020 - 21:50, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

OKTAY AYDIN GEBZE'DE YAŞAMA VEDA ETTİ

KOCAELİ HABERİ Gebze CHP ve Petrol İş Sendikasının tanınmış isimlerinden Oktay Aydın yaşa veda etti.. Aslen Ardahan Ortakentli olan ve uzun yıllardan beri oturduğu Gebze'de sendikacılık ve işyeri temsilciliği yaptıktan sonra kahveci esnafı olarak hayatını sürdüren Oktay Aydın 60 yaşında vefat etti. Oktay Aydın'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Çoban Mustafapaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez mezarlığındaki aile kabristanına defin edildi. Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine , sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlıı diliyoruz. 

KOCAELİ HABERİ Gebze CHP ve Petrol İş Sendikasının tanınmış isimlerinden Oktay Aydın yaşa veda etti..

Aslen Ardahan Ortakentli olan ve uzun yıllardan beri oturduğu Gebze'de sendikacılık ve işyeri temsilciliği yaptıktan sonra kahveci esnafı olarak hayatını sürdüren Oktay Aydın 60 yaşında vefat etti.

Oktay Aydın'ın cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Çoban Mustafapaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez mezarlığındaki aile kabristanına defin edildi.

Merhum’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine , sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlıı diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.