O İSME DEVA PARTİSİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞI TEKLİFİ GELDİ AMA?

Siyaset 08.08.2020 - 23:07, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O İSME DEVA PARTİSİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞI TEKLİFİ GELDİ AMA?

KH/CENGİZYUCAK Ali Babacan'ın Genel Başkanlığında kurulan DEVA Partisi Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor.. Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün'ün koordinesinde il ve ilçelerde parti teşkilatlarıı oluşturan DEVA Partisinin, Türkiye'nin en önemli ilçesi olan Gebze'de ise Ak Parti Kocaeli eski İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Karadayı'ya Gebze Kurucu İlçe Başkanlığı teklifi getirdiği haberi siyaset kulislerinde konuşuluyor.. Fatih Karadayı'ya gelen bu teklif karşısında, böyle bir teklifin kabul edilmesinin dolaylı olsa da Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün siyasetine zarar vereceği düşüncesi ile kabul edilmediği dile getiriliyor.. Zinnur Büyükgöz'ün akrabası Kerim Büyükgöz ile Fatih Karadayı'nın babalarından kalan ve çok uzun yıllara dayanan şirketteki ortaklıkları halen devam ediyor..

KH/CENGİZYUCAK Ali Babacan'ın Genel Başkanlığında kurulan DEVA Partisi Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarını oluşturmaya devam ediyor..

Ak Parti Kocaeli eski milletvekili ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün'ün koordinesinde il ve ilçelerde parti teşkilatlarıı oluşturan DEVA Partisinin, Türkiye'nin en önemli ilçesi olan Gebze'de ise Ak Parti Kocaeli eski İl Yönetim Kurulu üyesi Fatih Karadayı'ya Gebze Kurucu İlçe Başkanlığı teklifi getirdiği haberi siyaset kulislerinde konuşuluyor..

Fatih Karadayı'ya gelen bu teklif karşısında, böyle bir teklifin kabul edilmesinin dolaylı olsa da Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün siyasetine zarar vereceği düşüncesi ile kabul edilmediği dile getiriliyor..

Zinnur Büyükgöz'ün akrabası Kerim Büyükgöz ile Fatih Karadayı'nın babalarından kalan ve çok uzun yıllara dayanan şirketteki ortaklıkları halen devam ediyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.