İLHAN YILDIRIM'IN ACI GÜNÜ!

Yaşam 27.09.2021 - 08:47, Güncelleme: 27.09.2021 - 08:53
 

İLHAN YILDIRIM'IN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın Kayınpederi Hacı Dursun Ali Atılgan (75) vefat etti. Koronavirüs tedavisi altında bulunduğu hastanede son iki günde durumu kötüleşen ve bu sabah yaşamını kaybeden Dursun Ali Atılgan'ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Sakarya  Akyazı ilçesi Pazarköy Camii’nde kılınılacak cenaze namazı sonrası toprağa defnedilecektir.. Mehuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz...
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım'ın Kayınpederi Hacı Dursun Ali Atılgan (75) vefat etti.

Koronavirüs tedavisi altında bulunduğu hastanede son iki günde durumu kötüleşen ve bu sabah yaşamını kaybeden Dursun Ali Atılgan'ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Sakarya  Akyazı ilçesi Pazarköy Camii’nde kılınılacak cenaze namazı sonrası toprağa defnedilecektir..

Mehuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.