O gün Milli görüşün kalbi Kocaeli’ de atacakmış

Siyaset 02.07.2020 - 14:38, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O gün Milli görüşün kalbi Kocaeli’ de atacakmış

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı geçtiğimiz akşam il yönetim kurulu toplantısını yaptı. Parti küresel salgın hastalık dolayısı ile aylardır yapmadığı il divan toplantısını temmuz ayında yapma kararı aldı. . Yeniden Refah Partisi, küresel salgın nedeni ile kapalı alanda yapılamayan il divan toplantısını bu ay açık havada yapmaya karar verdi. İl yönetim kurulu toplantısında, yapılacak program boyunca salgın hastalığa karşı alınması gereken önlemler üzerinde de görüşmeler yapıldı. Yönetim kurulunda alınan karar gereğince, il divan toplantısının yapılacağı alanda sağlıkçılar görev yapacak, katılımcılar ateşleri ölçüldükten alana girişlerine izin verilecek. Program alanına el dezenfektanı stantları kurulacak, tüm katılımcılara maske dağıtılacak. Mersincik mesire alanında, yeniden refah şöleni yapılacak.. İl yönetim kurulu toplantısı sonrası basının sorularını yanıtlayan genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras programa dair detayları kamuoyu ile paylaştı. İl divan toplantısı Derince ilçesinin Mersincik mahallesinde bulunan, Mersincik mesire alanında yapılacak. Programın katılımcıların, yeme içme ihtiyaçları, parti tarafından karşılanacak. Programa Kocaeli teşkilatlarının tüm kademelerinde görev yapan partililerin yanı sıra, basın mensupları ve Kocaeli halkı da davetli. Programa Erbakan da davetli.. Programa yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın da katılması bekleniyor.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı geçtiğimiz akşam il yönetim kurulu toplantısını yaptı. Parti küresel salgın hastalık dolayısı ile aylardır yapmadığı il divan toplantısını temmuz ayında yapma kararı aldı.

.
Yeniden Refah Partisi, küresel salgın nedeni ile kapalı alanda yapılamayan il divan toplantısını bu ay açık havada yapmaya karar verdi.
İl yönetim kurulu toplantısında, yapılacak program boyunca salgın hastalığa karşı alınması gereken önlemler üzerinde de görüşmeler yapıldı.

Yönetim kurulunda alınan karar gereğince, il divan toplantısının yapılacağı alanda sağlıkçılar görev yapacak, katılımcılar ateşleri ölçüldükten alana girişlerine izin verilecek. Program alanına el dezenfektanı stantları kurulacak, tüm katılımcılara maske dağıtılacak.

Mersincik mesire alanında, yeniden refah şöleni yapılacak..

İl yönetim kurulu toplantısı sonrası basının sorularını yanıtlayan genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras programa dair detayları kamuoyu ile paylaştı. İl divan toplantısı Derince ilçesinin Mersincik mahallesinde bulunan, Mersincik mesire alanında yapılacak.

Programın katılımcıların, yeme içme ihtiyaçları, parti tarafından karşılanacak. Programa Kocaeli teşkilatlarının tüm kademelerinde görev yapan partililerin yanı sıra, basın mensupları ve Kocaeli halkı da davetli.

Programa Erbakan da davetli..
Programa yeniden refah partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ ın da katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.