O FİLMİN TAMAMI GEBZE'DE ÇEKİLECEK

07.02.2020 - 13:10, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O FİLMİN TAMAMI GEBZE'DE ÇEKİLECEK

Gebze'de 'Vahşi İntikam' Filminin Çekimleri Başlıyor ' Tamamı Gebze ve çevresinde çekilecek olan kadrosunun tamamı Gebzeli oyunculardan oluşan 'Vahşi İntikam: Bir Psikoloğun Günlüğü' filminin çekimleri başlıyor. Filmin ekibi dün okuma provalarını tamamlayıp ilk fotoğraflarını verdiler. Yapımcılığını daha önce 'Şeytan Oyunu' ve 'İstasyon' filmlerinin yapımcılığını üstlenip başrolünde yer alan Burak Ergün'ün yaptığı filmde Ergün'ün yanı sıra kadroda Elif Çiçek, Şenol Tellioğlu, Kerem Kurt,  Ayhan Demirdelen, Ayten Melikova, Davut Özdemir, Tansu Şengezer, Eren İskender, Göksu Şengezer, Akın Yeşilyurt ve Uğur Dalkılıç yer almakta. Yönetmenliğini Samet Başormancı'nın yapacağı, odağında gerilim dolu bir intikamın olduğu filmde Gebze de önemli rol üstlenmekte. Tamamı Gebze'de çekilen ilk film olma özelliği  taşıyor.

Gebze'de 'Vahşi İntikam' Filminin Çekimleri Başlıyor '

Tamamı Gebze ve çevresinde çekilecek olan kadrosunun tamamı Gebzeli oyunculardan oluşan 'Vahşi İntikam: Bir Psikoloğun Günlüğü' filminin çekimleri başlıyor.

Filmin ekibi dün okuma provalarını tamamlayıp ilk fotoğraflarını verdiler. Yapımcılığını daha önce 'Şeytan Oyunu' ve 'İstasyon' filmlerinin yapımcılığını üstlenip başrolünde yer alan Burak Ergün'ün yaptığı filmde Ergün'ün yanı sıra kadroda Elif Çiçek, Şenol Tellioğlu, Kerem Kurt,  Ayhan Demirdelen, Ayten Melikova, Davut Özdemir, Tansu Şengezer, Eren İskender, Göksu Şengezer, Akın Yeşilyurt ve Uğur Dalkılıç yer almakta. Yönetmenliğini Samet Başormancı'nın yapacağı, odağında gerilim dolu bir intikamın olduğu filmde Gebze de önemli rol üstlenmekte. Tamamı Gebze'de çekilen ilk film olma özelliği  taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.