O DA YAKALANDI

Asayiş 08.12.2020 - 16:56, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O DA YAKALANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçluları yakalamaya devam ediyor.. İlimiz İzmit ilçesi Tavşantepe mahallesinde 07.12.2020 günü meydana gelen Y.K. isimli şahsın ateşli silahla yaralanması olayı ile ilgili olarak; Yapılan çalışmalar sonucu olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanan A. T. isimli şahıs Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemleri ardından 08.12.2020 günü Adli Makamlara sevk edildi..  

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri suçluları yakalamaya devam ediyor..


İlimiz İzmit ilçesi Tavşantepe mahallesinde 07.12.2020 günü meydana gelen Y.K. isimli şahsın ateşli silahla yaralanması olayı ile ilgili olarak;
Yapılan çalışmalar sonucu olayda kullandığı tabanca ile birlikte yakalanan A. T. isimli şahıs Müdürlüğümüzde tamamlanan işlemleri ardından 08.12.2020 günü Adli Makamlara sevk edildi..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.