O DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

18.11.2020 - 09:43, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

O DA KORONAVİRÜSE YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ Gebzeli genç iş adamı ve MAGİAD Genel Merkez Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erhan Atmaca ve eşi koronavirüse yakalandı... Atmaca çiftinin koronavirüse yakalandığını CHP Darıca Belediye Meclis üyesi Tuncer Saltaş sosyal medyadan "Can dost güzel insan kardeşim Erhan Atmaca ve kıymetli eşi fatma yengem covid 19 pozitif çıkmış.kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Atmaca kardeşim sen kanser iletini yendin bunuda her şekilde Allahın izniyle yenersiniz.seni çağ kebapta bekliyeceğiz." sözleri ile duyurdu..

KOCAELİ HABERİ Gebzeli genç iş adamı ve MAGİAD Genel Merkez Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Erhan Atmaca ve eşi koronavirüse yakalandı...

Atmaca çiftinin koronavirüse yakalandığını CHP Darıca Belediye Meclis üyesi Tuncer Saltaş sosyal medyadan "Can dost güzel insan kardeşim Erhan Atmaca ve kıymetli eşi fatma yengem covid 19 pozitif çıkmış.kendilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Atmaca kardeşim sen kanser iletini yendin bunuda her şekilde Allahın izniyle yenersiniz.seni çağ kebapta bekliyeceğiz." sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.