MAHMUT CİVELEK AK PARTİ KOCAELİ'Yİ FENA HAREKETLENDİRDİ

Siyaset 09.12.2021 - 09:30, Güncelleme: 09.12.2021 - 09:30
 

MAHMUT CİVELEK AK PARTİ KOCAELİ'Yİ FENA HAREKETLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'in sahaya inip siyasi çalışmalara başlaması ile birlikte Kocaelili Ak Partililer arasında gözle görülür derecede bir hareketlenme başladı..  AK Parti İzmit Gençlik Kolları eski Başkanı ve TÜGVA Kocaeli Kurucusu Murad Ergelen dün akşam partili arkadaşları ile birlikte Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'i evlerinde konuk ederek ulusal ve yerel siyasi gündemi değerlendirdi.. Murad Ergelen o buluşmayı sosyal medyadan "Bu akşam beraber çalışma fırsatı bulduğumuz, geçmiş dönem İl Başkanlarımızdan Mahmut CiVELEK Başkanımız ile beraberdik. Geçmişi yad ederken, geldiğimiz durumu istişare ettik, Allah bu Ak Davaya nefer olan herkesin yar ve yardımcısı olsun." ifadeleri ile paylaştı.. Mahmut Civelek'de bu buluşma için "İl başkanlığı döneminde beraber çalıştığımız genç kardeşlerimizle bir çok dost, bir çok anı biriktirmişiz. Gençlerle güzel günleri yad etmeye ne demlik yetti, ne de kelam." açıklamasında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'in sahaya inip siyasi çalışmalara başlaması ile birlikte Kocaelili Ak Partililer arasında gözle görülür derecede bir hareketlenme başladı..

 AK Parti İzmit Gençlik Kolları eski Başkanı ve TÜGVA Kocaeli Kurucusu Murad Ergelen dün akşam partili arkadaşları ile birlikte Ak Parti Kocaeli eski il başkanı Mahmut Civelek'i evlerinde konuk ederek ulusal ve yerel siyasi gündemi değerlendirdi..

Murad Ergelen o buluşmayı sosyal medyadan "Bu akşam beraber çalışma fırsatı bulduğumuz, geçmiş dönem İl Başkanlarımızdan Mahmut CiVELEK Başkanımız ile beraberdik. Geçmişi yad ederken, geldiğimiz durumu istişare ettik, Allah bu Ak Davaya nefer olan herkesin yar ve yardımcısı olsun." ifadeleri ile paylaştı..

Mahmut Civelek'de bu buluşma için "İl başkanlığı döneminde beraber çalıştığımız genç kardeşlerimizle bir çok dost, bir çok anı biriktirmişiz. Gençlerle güzel günleri yad etmeye ne demlik yetti, ne de kelam." açıklamasında bulundu..

Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.