NİLAY AYRAN İŞ BAŞI YAPTI

23.06.2019 - 10:57, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NİLAY AYRAN İŞ BAŞI YAPTI

Gebze Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Belde AŞ.'de Genel Koordinatör olarak göreve başladı.. İki dönem Gebze Belediyesi meclis üyeliğiyle birlikte eski Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Başkan yardımcılığı görevini üstlenen ve 31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olmamasının ardından Gebze Belediyesi Başkan yardımcılığı görevi sona eren Nilay Ayran'ın bir süre önce Dilovası'nda faaliyet gösteren Belde AŞ'ye Genel Koordinatör olarak göreve başladığı öğrenildi.. Bir süredir Dilovası'nda faaliyet gösteren Belde AŞ. limanında bakımları için bekleyen Ülkemizin ikinci milli devi Yavuz Sondaş Gemisi önceki gün Dilovasında düzenlenen törenle Doğu Akdeniz'e sondaja uğurlanmıştı.   

Gebze Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Belde AŞ.'de Genel Koordinatör olarak göreve başladı..

İki dönem Gebze Belediyesi meclis üyeliğiyle birlikte eski Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Başkan yardımcılığı görevini üstlenen ve 31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi adayı olmamasının ardından Gebze Belediyesi Başkan yardımcılığı görevi sona eren Nilay Ayran'ın bir süre önce Dilovası'nda faaliyet gösteren Belde AŞ'ye Genel Koordinatör olarak göreve başladığı öğrenildi..

Bir süredir Dilovası'nda faaliyet gösteren Belde AŞ. limanında bakımları için bekleyen Ülkemizin ikinci milli devi Yavuz Sondaş Gemisi önceki gün Dilovasında düzenlenen törenle Doğu Akdeniz'e sondaja uğurlanmıştı. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.