NİHAT ERGÜN GEÇMİŞE SÖVMEYECEKMİŞ

Siyaset 10.08.2020 - 11:53, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NİHAT ERGÜN GEÇMİŞE SÖVMEYECEKMİŞ

Deva Partisi Kocaeli  İl Yönetimi Tanıtım Toplantısında konuşan eski Ak Partili Bilim Sanayi ve Tekonoloji BakanI Nihat Ergün "Reddi miras yapacak. Geçmişe sövüp sayacak değiliz. Biz geleceğe dair hayalleri olan insanları bir araya getirdik" dedi.   Otelde düzenlenen Deva Partisi İl Yönetimi Tanıtım Toplantısında konuşan Nihat Ergün, "Parti içi demokrasi mekanizmaları mevcut partilerde çalışmıyor. Âdeta yanlışlar doğru gibi anlasiliyor. Yanlışları düzeltmenin en aleni olanı yapıyoruz. Deva partisini kurduk. Deva Partisi tamamen toplumun porblemlerine yogunlasmi bir parti olacak. Tv programlarında bir tanesinin milletin derdi ile alakası yok. Dolayısı ile deva partisi olarak toplumun meselelerine işsizlik, yolsuzlukla yolsuzluk dertlerine çağre arayan bir siyasi parti olacağız. Reddi miras yapacak. Geçmişe sövüp sayacak değiliz. Biz geleceğe dair hayalleri olan insanları bir araya getirdik. Hedeflerimizden biri siyasi insanlasturmak. Bugün yüz yüze bakamayacak sözler söyleyip, yarın yan yana gelmek istemiyoruz. Yarın yan yana gelip oturup konuşmak icap edecektir. Kimseyi ihanet etmekle suçlamayan, ülkeden kovmayan bir anlayışla yol yürüyeceğiz" dedi. 

Deva Partisi Kocaeli  İl Yönetimi Tanıtım Toplantısında konuşan eski Ak Partili Bilim Sanayi ve Tekonoloji BakanI Nihat Ergün "Reddi miras yapacak. Geçmişe sövüp sayacak değiliz. Biz geleceğe dair hayalleri olan insanları bir araya getirdik" dedi.

 

Otelde düzenlenen Deva Partisi İl Yönetimi Tanıtım Toplantısında konuşan Nihat Ergün, "Parti içi demokrasi mekanizmaları mevcut partilerde çalışmıyor. Âdeta yanlışlar doğru gibi anlasiliyor. Yanlışları düzeltmenin en aleni olanı yapıyoruz. Deva partisini kurduk. Deva Partisi tamamen toplumun porblemlerine yogunlasmi bir parti olacak. Tv programlarında bir tanesinin milletin derdi ile alakası yok. Dolayısı ile deva partisi olarak toplumun meselelerine işsizlik, yolsuzlukla yolsuzluk dertlerine çağre arayan bir siyasi parti olacağız. Reddi miras yapacak. Geçmişe sövüp sayacak değiliz. Biz geleceğe dair hayalleri olan insanları bir araya getirdik. Hedeflerimizden biri siyasi insanlasturmak. Bugün yüz yüze bakamayacak sözler söyleyip, yarın yan yana gelmek istemiyoruz. Yarın yan yana gelip oturup konuşmak icap edecektir. Kimseyi ihanet etmekle suçlamayan, ülkeden kovmayan bir anlayışla yol yürüyeceğiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.