NİHAT ERGÜN FORMUNDAN BİR ŞEY KAYBETMEMİŞ

Siyaset 10.08.2020 - 19:04, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NİHAT ERGÜN FORMUNDAN BİR ŞEY KAYBETMEMİŞ

KH/CENGİZYUCAK Deva Partisi Kocaeli  İl Yönetimi Tanıtıminin otelde düzenlenen kahvaltılı toplantısına katılan DEVA Partisi Teşkilatlanmasından sorumlu olan eski Ak Partili Bilim Sanayi ve Tekonoloji BakanI Nihat Ergün toplantıya katılan İzmitli gazeteclerin masasına oturarak yerel ve ulusal siyaset gündemi üzerine onlarla sohbet etti.. Toplantıya katılan İzmitli gazetecilerden Erdal Sertel, Nihat Ergün ile ilgili izlenimlerini "Eski Bakan Nihat Ergün formundan bir şey kaybetmemiş. Hem Ak Parti'ye hem CHP'ye çattı" şeklinde yorumladı..

KH/CENGİZYUCAK Deva Partisi Kocaeli  İl Yönetimi Tanıtıminin otelde düzenlenen kahvaltılı toplantısına katılan DEVA Partisi Teşkilatlanmasından sorumlu olan eski Ak Partili Bilim Sanayi ve Tekonoloji BakanI Nihat Ergün toplantıya katılan İzmitli gazeteclerin masasına oturarak yerel ve ulusal siyaset gündemi üzerine onlarla sohbet etti..

Toplantıya katılan İzmitli gazetecilerden Erdal Sertel, Nihat Ergün ile ilgili izlenimlerini "Eski Bakan Nihat Ergün formundan bir şey kaybetmemiş. Hem Ak Parti'ye hem CHP'ye çattı" şeklinde yorumladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.