GEBZE BELEDİYESİNDE GÖZLER SOBA VE ÇELİK'DE

Siyaset 03.08.2021 - 12:47, Güncelleme: 03.08.2021 - 12:57
 

GEBZE BELEDİYESİNDE GÖZLER SOBA VE ÇELİK'DE

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün koronavirüse yakalanması ve 14 günlük evde karantina süre zorunluluğu nedeni ile Zinnur Büyükgöz'e Gebze Belediyesinde, belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve Gebze Belediye Meclis toplantıları Başkanlığı için de Gebze Belediyesi Meclis Başkan vekili Hasan Soba vekalet edecek.. Ve şimdi gözler bu iki Başkan vekilinin imza atacağı kararlarda..
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün koronavirüse yakalanması ve 14 günlük evde karantina süre zorunluluğu nedeni ile Zinnur Büyükgöz'e Gebze Belediyesinde, belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve Gebze Belediye Meclis toplantıları Başkanlığı için de Gebze Belediyesi Meclis Başkan vekili Hasan Soba vekalet edecek..

Ve şimdi gözler bu iki Başkan vekilinin imza atacağı kararlarda..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.