AK PARTİ GEBZE'YE KORONAVİRÜS ŞOKU

Dünya 02.08.2021 - 16:20, Güncelleme: 02.08.2021 - 16:20
 

AK PARTİ GEBZE'YE KORONAVİRÜS ŞOKU

KOCAELİ HABERİ
Sabaha saatlerinde koronavirüse yakalandığını açıklayan Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den sonra Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş'ın koronavirüse yakalandığı açıklandı.. Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk bu haberi "Covit-19 testi pozitif çıkan Gebze İlçe gençlik kolları Başkanım, sevgili kardeşim Enes Altuntaş ‘a geçmiş olsun dileklerimi sunar, Cenab-ı Allah’tan acil şifalar dilerim." mesajı ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

Sabaha saatlerinde koronavirüse yakalandığını açıklayan Ak Partili Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'den sonra Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş'ın koronavirüse yakalandığı açıklandı..

Ak Parti Gebze İlçe Başkan vekili Raif Öztürk bu haberi "Covit-19 testi pozitif çıkan Gebze İlçe gençlik kolları Başkanım, sevgili kardeşim Enes Altuntaş ‘a geçmiş olsun dileklerimi sunar, Cenab-ı Allah’tan acil şifalar dilerim." mesajı ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.