DİLOVASI BELEDİYESİNİN 'GEZ GÖR' PROGRAMI GÜLAY ARTUT İLE DEVAM EDİYOR

Siyaset 14.11.2021 - 21:15, Güncelleme: 14.11.2021 - 21:32
 

DİLOVASI BELEDİYESİNİN 'GEZ GÖR' PROGRAMI GÜLAY ARTUT İLE DEVAM EDİYOR

KOCAELİ HABERİ
Dilovası Belediyesi "Gez Gör " Programı kapsamında geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Kartepe Turizm ve kayak merkezi ile Altınova sahil plajınden sonra şimdi de mahalle mahalle, cami gezmeleri aralıksız devam ediyor.. Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut'un rehberliğinde gerçekleştirilen gezip görme programı kapsamında bu hafta Çerkeşli mahallesi kadınları, otobüsle İstanbul'a götürülerek Ayasofya ve Çamlıca Camileri gezdirildi.. "Gez Gör " Programı ile mahalle mahalle kadınları gezdirme çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut bugünkü gezilerini ''ÇERKEŞLİ MAHALLESİ..ÇAMLICA ve AYASOFYA CAMİİ.. Gez-Gör projemiz kapsamında Mahalle Mahalle camii gezmelerimiz devam ediyor.'' sözleri ile sosyal medyadan paylaştı.. Gülay Artut bu paylaşımını görebilmeleri için Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ve Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'i de etiketledi..
KOCAELİ HABERİ

Dilovası Belediyesi "Gez Gör " Programı kapsamında geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Kartepe Turizm ve kayak merkezi ile Altınova sahil plajınden sonra şimdi de mahalle mahalle, cami gezmeleri aralıksız devam ediyor..

Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut'un rehberliğinde gerçekleştirilen gezip görme programı kapsamında bu hafta Çerkeşli mahallesi kadınları, otobüsle İstanbul'a götürülerek Ayasofya ve Çamlıca Camileri gezdirildi..

"Gez Gör " Programı ile mahalle mahalle kadınları gezdirme çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut bugünkü gezilerini ''ÇERKEŞLİ MAHALLESİ..ÇAMLICA ve AYASOFYA CAMİİ.. Gez-Gör projemiz kapsamında Mahalle Mahalle camii gezmelerimiz devam ediyor.'' sözleri ile sosyal medyadan paylaştı..

Gülay Artut bu paylaşımını görebilmeleri için Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Keşir ve Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir'i de etiketledi..

Bir 21 kişi, ayakta duran insanlar ve anıt görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.