NAİL ÇİLER'DEN KIZILAY'A BAĞIŞ

28.07.2020 - 20:01, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

NAİL ÇİLER'DEN KIZILAY'A BAĞIŞ

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bugün  Gebze Kızılay Şubesine giderek eşi Sevgi Çiler, kızı Gözde Çiler ve rahmetli oğlu İbrahim Görkem Çiler olmak üzere üç Kurban bedeli olarak bağış yaptı.. Bu bağışı sosyal medyadan duyuran Gebze Kızılay Başkanı Oya Tunçel "Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çilerin Gebze Kızılay Şubemize yaptığı bağışları Allah kabul etsin" dedi..

KH/CENGİZYUCAK Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler bugün  Gebze Kızılay Şubesine giderek eşi Sevgi Çiler, kızı Gözde Çiler ve rahmetli oğlu İbrahim Görkem Çiler olmak üzere üç Kurban bedeli olarak bağış yaptı..

Bu bağışı sosyal medyadan duyuran Gebze Kızılay Başkanı Oya Tunçel "Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çilerin Gebze Kızılay Şubemize yaptığı bağışları Allah kabul etsin" dedi..
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.